Рецепт Чарівниця фото

Чарівниця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Чарівниця - дуже смачний повітряний тортик з дитинства. Просочені коржі бісквіту з заварним кремом, политі шоколадною глазур'ю - мрія радянських дітей, та й дорослих теж.

Неймовірно смачний і ніжний торт! Сьогодні хочу поділитися рецептом, як приготувати цей простий бісквітний десерт. Рецепт бюджетний, набір інгредієнтів дуже простий і доступний. Поєднання пишного бісквіта і заварного крему, досить класичне і перевірене часом. Спробуйте його спекти для домашнього чаювання і порадуйте ваших близьких.

  • Яйця - 6 штук(5 для бісквіта і 1 для крему)
  • Борошно - 150 грам(+2 ст. L. Для крему)
  • Цукор - 300 грам(200 для коржів і 100 для крему + 4 ст.Л. Для глазурі)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам(50 для крему і 50 для шоколадної глазурі)
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Какао порошок - 4 Ст. Ложки
1
Жовтки відокремте від білків. Жовтки перетріть з цукром до однорідності. Білки збийте міксером до стійких піків. Змішайте білки, жовтки і борошно з розпушувачем до однорідності.
2
Вилийте тісто у форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
3
Приготуємо крем. Молоко влийте в каструлю, додайте цукор і варіть, поки цукор не розчиниться. Додайте борошно і помішуючи варіть до загустіння. Зніміть з вогню і додайте яйце, інтенсивно його розмішайте, щоб не згорнулося. Додайте збите і охолоджене вершкове масло.
4
Розділи Biskvitnиy Korcz 2 частини. Розподіліть остиглий крем рівномірним шаром по всій поверхні коржа.
5
Накрийте зверху другою половиною коржа і залиште просочуватися.
6
Займемося глазур'ю. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, додайте сметану, цукор і какао. Заважайте поки цукор повністю не розчиниться, але немає аргументів кипіння.
7
Залийте торт зверху вийшла глазур'ю, щоб вона рівномірно покрила всю поверхню. Залиште торт на кілька годин для просочення і подавайте до столу.
8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти