Рецепт Торт «Спайдермен» фото

Торт «Спайдермен»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Шоколад , Бісквітне тісто
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 г. 0 хв.

Чи плануєте святкування Дня Народження? Тоді вам обов'язково варто знати, як приготувати торт «Спайдермен». Ваші діти і вся сім'я будуть просто в захваті від такого десерту. Приступаємо до приготування.

Опис приготування:

Сам торт готується досить просто: спекти печиво, робимо крем, ганаш і розгортаємо мастику для прикраси, найскладнішим є приготування фігурок для мультяшного героя. Торт виходить смачним і дуже святковим, повністю відповідає своїй назві.

  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 3 склянки(1 ½ склянки для бісквіта, 1 ½ склянки для крему)
  • Яйце - 6 штук
  • Цукровий пісок - 1, 5 склянки(1 стакан для бісквіта, ½ для крему)
  • Ваніль - 1 штука
  • Чорний шоколад - 1 штука
  • Вершки - 50 грам
  • Мастика - За смаком
  • Барвник харчової - За смаком
  • Мед - За смаком
торт
1. Для приготування бісквіта в миску вбиваємо охолоджені яйця, цукор і збиваємо міксером або віночком. Після отримання однорідної суміші додаємо сметану і порційно всипаємо просіяне борошно.
торт
2. Форму для випікання застилає папером для випічки, після чого переливаємо отримане бісквітне тісто.
торт
3. Випікаємо бісквіт при температурі 170-180 градусів 40 хвилин, після відключення духової шафи ще 10 хвилин не виймаємо його, інакше він впаде.
торт
4. Готовий бісквіт розрізаємо на 3 рівних коржа.
торт
5. Для приготування крему сметану з цукром перебиваємо міксером з додаванням ванільного цукру.
торт
6. Коржі перемащуємо кремом, складаємо один на одного і загортаємо в пакет, залишаємо так на ніч.
торт
7. Готову мастику розминаємо руками, поділяємо на кілька частин, додаємо білий барвник для основи і розгортаємо її дуже тонко, натягуємо готову основу на торт, зайве обрізаємо. В інші шматки додаємо трохи червоного і синього барвника для деталей людини-павука. Красиві фігурки.
торт
8. Готуємо ганаш для павутини. Шоколад розламуємо на шматочки, додаємо вершки, ставимо все на водяну баню, віночком ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
торт
9. Приступаємо до прикраси торта, пензликом малюємо ганашем павутинку, з приготованих раніше фігурок робимо людини-павука, за допомогою теплої води з'єднуємо всі частини воєдино, а медом прикріплюємо його до торту. Торт «Спайдермен» готов. Смачного!

Схожі рецепти