Рецепт Торт «собачка» крем фото

Торт «собачка» крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Відмінний варіант прикраси торта до дитячого свята. Приготувати його не так вже й складно, процес досить захоплюючий. А ваші діти будуть раді такому тортика. Мама або бабуся будуть щасливі.

Діти завжди раді отримати на своє свято смачний і незвично прикрашений торт. У цьому рецепті докладно показано, як можна зібрати торт у вигляді собачки. Коржі для торта можна брати будь-які ваші улюблені, крем для їхнього просочення використовувати теж свій улюблений. А ось для того, щоб красиво зробити шерсть, найкраще використовувати саме масляний крем з вареною або звичайним згущеним молоком. Я сподіваюся, що на фото все етапи складання торта зрозумілі і ви зможете порадувати свою дитину.

  • Biskvitи - 2 штуки(28 см. В діаметрі)
  • Згущене молоко - 2 штуки
  • Вершкове масло - 500 грам
  • Шоколад чорний - 100 грам
торт
Насамперед намалюємо на щільному папері деталі шаблону, за якими будемо вирізати бісквіт.
торт
Ось так буде збиратися торт.
торт
Бісквіт для торта можна взяти готовий, але також можна спекти його на свій улюбленим рецептом. Якщо бісквіт товстий, розрізаємо його на 2 або 3 шару, вирізаємо деталі майбутнього торта. І ще не забуваємо вирізати вуха (такої форми, як вам подобається).
торт
А ось так ми їх будемо збирати. Вирізаємо деталі в двох примірниках, щоб надати собачці висоту і обсяг.
торт
Збиваємо м'яке вершкове масло зі згущеним молоком, таким чином отримуємо крем. Половину залишимо для "вовни", а іншим промазуємо бісквітні частини торта. Можна просочити їх сиропом, прокласти між шарами фрукти. Робимо так само, як свій улюблений торт. Тут найголовніше - правильно зібрати-виліпити собачку.
торт
Коли зібрали основу собачки, її тулуб з лапами, приступаємо до формування голови. Шматочки бісквіта поламаємо на невеликі шматочки і змішаємо з кремом. І ось з цієї маси і зліпимо голову
торт
Бісквітної-кремовою масою "закладаємо" всі кути, як би згладжуємо, закруглюємо фігуру собачки. Прикріплюємо вуха, змащуємо їх злегка кремом, формуємо хвостик.
торт
І тепер за допомогою кондитерського шприца з насадками починаємо прикрашати собачку шерстю. Можна використовувати насадку з декількома дірочками або насадку зірочку. Починаємо прикрашати кремом знизу!
торт
Очі і ніс собачці робимо з шоколаду або цукерок. Розтоплений шоколад можна додати в крем і отримати шерсть іншого кольору.

Схожі рецепти