Рецепт Бісквітний торт з крем-чізом фото

Бісквітний торт з крем-чізом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Якщо має бути підготовка до свята або будь-якого іншого урочистої події, то пропоную приготувати на десерт цей смачний і ніжний торт. Крем-чіз ідеально підходить для прошарку бісквітів.

Сам по собі крем-чіз дуже смачний і ніжний. І його цілком вистачає для прошарку торта. Але для різноманітності смаку можна додати в прошарок будь-які ягоди або фрукти. Виходить дуже смачно!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 230 грам
  • Борошно - 230 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Молоко - 160 грам
  • Сода - 1 Щепоток
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Вершки - 650 грам (від 33% жирності)
  • Цукрова пудра - 5-6 Ст. Ложок
  • Сир сирний - 400 грам
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 1
Для приготування бісквіта підготуйте всі необхідні інгредієнти. Борошно просійте через сито, щоб наситити киснем.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 2
У чаші для збивання з'єднайте яйця з цукром і збийте на максимальній швидкості в пишну піну.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 3
Молоко разом з вершковим маслом доведіть до кипіння, щоб масло розтануло. Борошно з'єднайте з содою і ваніліном.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 4
До збитих яєць в 3-4 прийому підмішати борошняну і молочну масу. Тісто замішують вручну віночком. Готове тісто перелийте в форму для випічки (діаметром 20 см.). Поставте в духовку розігріту до 180 градусів на 45-60 хвилин. Готовий бісквіт вийміть з форми і охолодіть. Для торта розріжте бісквіт на 3-4 коржа.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 5
Для приготування крему збийте вершки з цукровою пудрою в стійкий крем. Відкладіть трохи крему для зовнішньої поверхні торта.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 6
До більшої частини крему підмішати вершковий сирний сир.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 7
Бісквітні коржі просочіть будь-яким сиропом або просто водою і прошарками готовим кремом з сиром.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 8
Зберіть торт повністю.
бісквітний торт з крем-чізом - фото крок 9
Повапните верх і боки торта відкладеним кремом з вершків. Прикрасьте готовий торт на свій смак.
Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він просочився і застиг. Приємного чаювання!

Схожі рецепти