Бісквітний торт з крем-чізом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо має бути підготовка до свята або будь-якого іншого урочистої події, то пропоную приготувати на десерт цей смачний і ніжний торт. Крем-чіз ідеально підходить для прошарку бісквітів.
Сам по собі крем-чіз дуже смачний і ніжний. І його цілком вистачає для прошарку торта. Але для різноманітності смаку можна додати в прошарок будь-які ягоди або фрукти. Виходить дуже смачно!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 230 грам
- Борошно - 230 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Молоко - 160 грам
- Сода - 1 Щепоток
- Ванілін - 1 Щепоток
- Вершки - 650 грам (від 33% жирності)
- Цукрова пудра - 5-6 Ст. Ложок
- Сир сирний - 400 грам
Для приготування бісквіта підготуйте всі необхідні інгредієнти. Борошно просійте через сито, щоб наситити киснем.
У чаші для збивання з'єднайте яйця з цукром і збийте на максимальній швидкості в пишну піну.
Молоко разом з вершковим маслом доведіть до кипіння, щоб масло розтануло. Борошно з'єднайте з содою і ваніліном.
До збитих яєць в 3-4 прийому підмішати борошняну і молочну масу. Тісто замішують вручну віночком. Готове тісто перелийте в форму для випічки (діаметром 20 см.). Поставте в духовку розігріту до 180 градусів на 45-60 хвилин. Готовий бісквіт вийміть з форми і охолодіть. Для торта розріжте бісквіт на 3-4 коржа.
Для приготування крему збийте вершки з цукровою пудрою в стійкий крем. Відкладіть трохи крему для зовнішньої поверхні торта.
До більшої частини крему підмішати вершковий сирний сир.
Бісквітні коржі просочіть будь-яким сиропом або просто водою і прошарками готовим кремом з сиром.
Зберіть торт повністю.
Повапните верх і боки торта відкладеним кремом з вершків. Прикрасьте готовий торт на свій смак.
Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він просочився і застиг. Приємного чаювання!
Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він просочився і застиг. Приємного чаювання!