Рецепт Торт «шикарний» фото

Торт «шикарний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 22 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати торт"Шикарний" з прикрасами з мастики. Він просто створений для вашого святкового столу, оформлення у нього і справді чудове!

Опис приготування:

Це досить простий рецепт воістину шикарного святкового десерту, тортик дуже ніжний і, звичайно ж, смачний. А найголовніша його родзинка - в оздобленні. З детальними покроковими рекомендаціями повторити їх на своїй кухні зможе навіть новачок в роботі з мастикою.

  • Вершкове масло - 120 грам(+ 200 грам)
  • Цукор - 150 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 500 грам (приблизно)
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 300 грам
  • Мастика - 1 За смаком(+ харчовий барвник)
  • Сир - 400 грам
торт
1. Для коржа будуть потрібні наступні інгредієнти.
торт
2. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 180 градусів. З'єднайте вершкове масло з цукром.
торт
3. Збийте до пишності і додайте яйця.
торт
4. Слідом - просіяне борошно, розпушувач, щіпку солі. Для аромату додайте ванільний екстракт. Також можете використовувати цедру цитрусових або фруктовий лікер, наприклад.
торт
5. Коли тісто стане однорідним і без грудочок, влийте тонкою цівкою молоко, продовжуючи збивати.
торт
6. Форми (2 або 3) змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте його і відправте в духовку.
торт
7. Випікайте коржі хвилин 20-30. Після остудіть трохи в формі і перекладіть на решітку. Залиште до повного охолодження.
торт
8. Сирний сир збийте з цукровою пудрою, промажьте коржі. При бажанні цей десерт може бути і з іншим кремом, який вам більше до смаку.
торт
9. Окремо збийте вершкове масло з невеликою кількістю цукрової пудри, змастіть торт з усіх боків. Приберіть його в холодильник години на 4.
Приготуйте мастику за цей час.
торт
10. Білій мастикою обтягніть тортик, залиште його на пару годин. Після застроміть по периметру тортика зубочистки або дерев'яні палички.
торт
11. Невеликий шматочок мастики пофарбуйте за допомогою харчового барвника. В даному випадку це рожевий. Розкачайте трохи мастики і виріжте прямокутник.
торт
12. За допомогою дерев'яної палички зробіть невелику складку.
торт
13. Після - другу.
торт
14. І ще.
торт
15. Щільно стисніть і залиште заготовку трохи підсохнути. Тим часом можна зробити наступну.
торт
16. Після можна акуратно видалити палички.
торт
17. Тепер злегка закруглите заготовку.
торт
18. І кінець сліпий.
торт
19. За допомогою водички приклейте прикраси на торт. Палички допоможуть розподілити їх рівномірно.
торт
20. Після того, як вони остаточно підсохнуть, можна видалити палички. При бажанні можна зробити кілька ярусів. Ось і весь секрет, як зробити торт"Шикарний" з мастичними прикрасами.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти