Торт «Пташине молоко» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Скоро застілля, а чим дивувати гостей, вже і не знаєте? Тоді рекомендую дізнатися, як приготувати торт "пташине молоко" без випічки! Це і простіше набагато, та й виходить нітрохи не гірше класичного!
Такий ось простий рецепт торта "пташине молоко" без випічки у мене вийшов і я сподіваюся, вам він теж сподобається! Ось тільки за рахунок того, що я солодке не дуже люблю, такий торт "пташине молоко" без випічки в домашніх умовах вийшов ну аж надто солодким, я додам менше згущеного молока в наступний раз. А ви вже дивіться по собі. Хай щастить!
- Яєчні білки - 3 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Вершкове масло - 200 грам(50 грам - для глазурі, інше - в начинку)
- Вода - 100 мілілітрів
- Желатин - 30 грам
- Шоколад - 100 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Печиво - 100 грам
1. У блендері перемелюєте печиво і чорнослив - це буде корж. Викладаємо і трамбуємо масу на дно форми.
2. Тепер корж відправимо в холодильник, займемося начинкою. Желатин розводимо у воді, як написано в інструкції. Білки збиваємо в густу піну з додаванням соку лимона.
3. Окремо збиваємо трохи підтале вершкове масло зі згущеним молоком до однорідності.
4. Акуратно змішаємо ці дві суміші, додамо підготовлений желатин, перемішаємо і викладемо поверх коржа. Відправимо в холодильник на півтори-дві години.
5. Коли верхня частина крему схопиться, робимо глазур (шоколад розтоплюємо на водяній бані і змішаємо з маслом), заливаємо торт зверху. Готово!