Рецепт Торт «престиж» фото

Торт «престиж»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця, Мед
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Пропоную рецепт відмінного торта на основі медових коржів. Такий домашньою випічкою ви порадуєте своїх близьких в будні і свята. Торт ніжний, м'який і дуже смачний!

Тістечка "престиж" готується просто, але вимагає часу. Особливих секретів в його приготуванні немає. 2-3 години і ви отримаєте чудову випічку. Торт нагадує смачну шоколадну цукерку. Коржі м'якої, ніжної структури. Медові нотки добре поєднуються зі смаком какао. До чаю, кава, kompotu - просто чудово.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 300 грам(200 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки(2 ст.Л. - в тісто, 1 ст.Л. - в вершках)
  • Борошно пшеничне - 350-400 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Жовтки курячих яєць - 3 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
тістечка
У миску розбийте яйця.
тістечка
Влийте рідкий мед.
тістечка
Добре перемішайте всі ці інгредієнти. Можна збити міксером.
тістечка
Просіяне борошно поступово всипте в миску. А також соду, погашену оцтом.
тістечка
А після викладіть на стіл, присипаний борошном і замісити досить круте тісто, щоб його можна було розкатати. Але багато борошна намагайтеся не додавати. Розділіть тісто на шість-сім кульок. Надішліть тісто в холод на 30 хвилин.
тістечка
У гарячий крем всипте столову ложку просіяного какао-порошку.
тістечка
Накрийте крем харчовою плівкою стик в стик і відправте в холод.
тістечка
Випікайте корж в заздалегідь розігрітій до 170-175 градусів духовці.
тістечка
Кожен корж змастіть кремом.
тістечка
Можна взяти збиті вершки або густу сметану. Боки торта обсипте подрібненими горіхами або печивом.
Тістечка "престиж" готовий. Дайте йому просочитися 5-6 годин, а краще ніч.

Схожі рецепти