Рецепт Торт «престиж» фото

Торт «престиж»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця , Мед
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Пропоную рецепт відмінного торта на основі медових коржів. Такий домашньою випічкою ви порадуєте своїх близьких в будні і свята. Торт ніжний, м'який і дуже смачний!

Опис приготування:

Тістечка "Престиж" готується просто, але вимагає часу. Особливих секретів в його приготуванні немає. 2-3 години і ви отримаєте чудову випічку. Торт нагадує смачну шоколадну цукерку. Коржі м'якої, ніжної структури. Медові нотки добре поєднуються зі смаком какао. До чаю, кава, kompotu - просто чудово.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 300 грам(200 грам - в тісто, 100 грам - в вершках)
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки(2 ст.Л. - в тісто, 1 ст.Л. - в вершках)
  • Борошно пшеничне - 350-400 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Жовтки курячих яєць - 3 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
тістечка & Quot; Престиж
Підготуйте інгредієнти для приготування торта.
тістечка & Quot; Престиж
У миску розбийте яйця.
тістечка & Quot; Престиж
Додайте цукор.
тістечка & Quot; Престиж
Влийте рідкий мед.
тістечка & Quot; Престиж
Додайте м'яке вершкове масло. Його теж можна розтопити.
тістечка & Quot; Престиж
Добре перемішайте всі ці інгредієнти. Можна збити міксером.
тістечка & Quot; Престиж
Дві столові ложки какао просійте і додайте в тісто.
тістечка & Quot; Престиж
Просіяне борошно поступово всипте в миску. А також соду, погашену оцтом.
тістечка & Quot; Престиж
Спочатку перемішуйте тісто в мисці.
тістечка & Quot; Престиж
А після викладіть на стіл, присипаний борошном і замісити досить круте тісто, щоб його можна було розкатати. Але багато борошна намагайтеся не додавати. Розділіть тісто на шість-сім кульок. Надішліть тісто в холод на 30 хвилин.
тістечка & Quot; Престиж
Поки тісто в холодильнику, приготуйте крем. Для цього в мисці змішайте жовтки, цукор, ванільний цукор і кукурудзяний крохмаль. Добре перемішайте. У каструлю налийте молоко, доведіть до кипіння і додайте приготовлену суміш. Постійно перемішуйте, поки крем не стане густим. Краще це робити віночком, щоб не було грудочок.
тістечка & Quot; Престиж
У гарячий крем всипте столову ложку просіяного какао-порошку.
тістечка & Quot; Престиж
Ретельно перемішайте.
тістечка & Quot; Престиж
Накрийте крем харчовою плівкою стик в стик і відправте в холод.
тістечка & Quot; Престиж
Кожен шматочок тіста розкачати на папері для випічки і виріжте коло діаметром 18-20 см. Наколи тісто виделкою.
тістечка & Quot; Престиж
Випікайте корж в заздалегідь розігрітій до 170-175 градусів духовці.
тістечка & Quot; Престиж
Таким чином спечіть все коржі.
тістечка & Quot; Престиж
Кожен корж змастіть кремом.
тістечка & Quot; Престиж
Прикрасьте торт на свій смак. Я прикрасила меренгою.
тістечка & Quot; Престиж
Можна взяти збиті вершки або густу сметану. Боки торта обсипте подрібненими горіхами або печивом.
тістечка & Quot; Престиж
Тістечка "Престиж" готовий. Дайте йому просочитися 5-6 годин, а краще ніч.
тістечка & Quot; Престиж
Торт наріжте і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти