Торт «Повітряний поцілунок»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачний бісквітний торт, прослоенний кремом на основі сметани. Він виходить дуже ніжним і повітряним, дійсно, як поцілунок. Спробуйте!
Готовому торту дайте достатньо часу постояти в холодильнику. Найкраще це зробити на ніч. Незвичайний, легкий і ароматний торт сподобається всім без винятку! Пригощайтеся!
- Згущене молоко - 2 банки
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 450 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки (погасити оцтом або лимонним соком)
- Крем - 600 грам(30% жирності)
- Цукрова пудра - 200 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
Збийте яйця з цукром. Потім вмішати муку.
Додайте згущене молоко і гашене соду. Замісити однорідне тісто.
Вилийте половину тіста в форму для випічки. У час, що залишився тісто вмішати какао. Вилийте шоколадне тісто в іншу форму. Поставте обидві форми в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20 хвилин.
Готові бісквіти остудіть і розріжте кожен на 2 коржа.
Для крему збийте жирну сметану з цукровою пудрою.
Просочіть коржі будь-яким сиропом і прошарками кремом. Зберіть торт і приберіть в холодильник на кілька годин для застигання.
Я вирішила прикрасити торт шоколадними податком і різними солодощами. А ви можете зробити зовнішній вигляд торта на свій смак.