Рецепт Торт «Вишневий поцілунок» фото

Торт «Вишневий поцілунок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Яйця, Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження, Ювілей, День закоханих
Випічка, Торти, Бісквіт, Бісквітний торт

Такий десерт можна подавати до святкового столу або зробити сюрприз своїй половинці. Покрокова інструкція підкаже, як приготувати торт "вишневий поцілунок" . Дуже смачне поєднання вишні з кремом.

Використання ягід при приготуванні десертів - класичний прийом. Вони додають випічці пікантності, роблять її більш легкою і вишуканою. Вишню дуже часто використовують для приготування тортів і тістечок. Такий десерт приємно здивує вас смаком і зовнішнім виглядом.

  • Борошно - 1, 5 склянки(1 ½ склянки для тіста, 1 столова ложка для крему)
  • Яйце - 3 штуки(2 штуки для тесту, 1 штука для крему)
  • Цукровий пісок - 1 Склянка(½ стакана для коржа, 3 столові ложки для крему, 2 столові ложки для глазурі)
  • Згущене молоко - 1 штука(½ банки для крему, ½ банки для коржа)
  • Какао - 4 Ст. Ложки(2 столові ложки для коржа, 2 столові ложки для глазурі)
  • Крем - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Олія - 200 грам
  • Вишня - 1 кілограм
  • Мигдаль - 70 грам
  • Лікер - 3 Ст. Ложки
торт
1. Беремо всі продукти для коржів.
торт
2. У чаші міксера з'єднуємо яйця, цукор, какао, соду гасимо оцтом.
торт
3. Всипаємо борошно, сметану і згущене молоко.
торт
4. Готове тісто виливаємо на деко і випікаємо в духовці 20 хвилин при 190 градусах.
торт
5. Варимо крем: в сотейнику з'єднуємо борошно, воду, яйце і цукор.
торт
6. Відправляємо вміст на вогонь і безперервно помішувати. Масло збиваємо міксером, додаємо до нього загусла масу і збиваємо, після чого додаємо згущенку, ще раз перемішуємо. Крем готовий.
торт
7. Вишню промиваємо і трохи віджимаємо, отриманий сік з'єднуємо з лікером.
торт
8. Готовий бісквіт розрізаємо вздовж на 2 частини.
торт
9. Одну просочуємо вишневим соком з алкоголем, кладемо крем, вишню і рубаний мигдаль. Другий корж просочуємо і накриваємо перший. Зверху і з боків промазуємо все кремом.
торт
10. Знеструмлений бісквіт, вишні та мигдалю з'єднуємо з кремом.
торт
11. Викладаємо отриману суміш на торт.
торт
12. Для глазурі змішуємо какао, цукор і воду. Весь час помішувати на вогні. Готової глазур'ю поливаємо зверху торт і відправляємо його в холодильник на 8-12 годин.

Схожі рецепти