Рецепт Торт «Вишневий поцілунок» фото

Торт «Вишневий поцілунок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Ювілей , День закоханих
Випічка , Торти , Бісквіт , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Такий десерт можна подавати до святкового столу або зробити сюрприз своїй половинці. Покрокова інструкція підкаже, як приготувати торт"Вишневий поцілунок" . Дуже смачне поєднання вишні з кремом.

Опис приготування:

Використання ягід при приготуванні десертів - класичний прийом. Вони додають випічці пікантності, роблять її більш легкою і вишуканою. Вишню дуже часто використовують для приготування тортів і тістечок. Такий десерт приємно здивує вас смаком і зовнішнім виглядом.

  • Борошно - 1, 5 склянки(1 ½ склянки для тіста, 1 столова ложка для крему)
  • Яйце - 3 штуки(2 штуки для тесту, 1 штука для крему)
  • Цукровий пісок - 1 Склянка(½ стакана для коржа, 3 столові ложки для крему, 2 столові ложки для глазурі)
  • Згущене молоко - 1 штука(½ банки для крему, ½ банки для коржа)
  • Какао - 4 Ст. Ложки(2 столові ложки для коржа, 2 столові ложки для глазурі)
  • Крем - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Олія - 200 грам
  • Вишня - 1 кілограм
  • Мигдаль - 70 грам
  • Лікер - 3 Ст. Ложки
торт
1. Беремо всі продукти для коржів.
торт
2. У чаші міксера з'єднуємо яйця, цукор, какао, соду гасимо оцтом.
торт
3. Всипаємо борошно, сметану і згущене молоко.
торт
4. Готове тісто виливаємо на деко і випікаємо в духовці 20 хвилин при 190 градусах.
торт
5. Варимо крем: в сотейнику з'єднуємо борошно, воду, яйце і цукор.
торт
6. Відправляємо вміст на вогонь і безперервно помішувати. Масло збиваємо міксером, додаємо до нього загусла масу і збиваємо, після чого додаємо згущенку, ще раз перемішуємо. Крем готовий.
торт
7. Вишню промиваємо і трохи віджимаємо, отриманий сік з'єднуємо з лікером.
торт
8. Готовий бісквіт розрізаємо вздовж на 2 частини.
торт
9. Одну просочуємо вишневим соком з алкоголем, кладемо крем, вишню і рубаний мигдаль. Другий корж просочуємо і накриваємо перший. Зверху і з боків промазуємо все кремом.
торт
10. Знеструмлений бісквіт, вишні та мигдалю з'єднуємо з кремом.
торт
11. Викладаємо отриману суміш на торт.
торт
12. Для глазурі змішуємо какао, цукор і воду. Весь час помішувати на вогні. Готової глазур'ю поливаємо зверху торт і відправляємо його в холодильник на 8-12 годин.

Схожі рецепти