Бісквітний рулет «Солодкий поцілунок»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже солодкий рулет, ніжний, biskvitnиy, з вареним згущеним молоком і лимонної просоченням. Прикрасити його можна ягодами або фруктами на ваш смак.
Отже, розповідаю, як приготувати бісквітний рулет "солодкий поцілунок" . Щоб збалансувати трохи солодкий крем з вареного згущеного молока, я зробила лимонну просочення, вона внесла свіжі нотки, прибрала нудотність рулету. Кількість лимонного соку на 100 мл води зразкову, кому-то 1 ст.Л досить, кому-то двох. Пробуйте на смак. Воду беріть кип'ячену або фільтровану, джерельну. Якщо для вас крем занадто солодкий, то наступного разу спробуйте додати вершкового масла або кислих ягід. Хай щастить!
- Яйце - 3 штуки (тісто)
- Цукор - 80 грам (тісто)
- Борошно пшеничне - 100 грам (тісто)
- Ванільний цукор або екстракт - За смаком (тісто)
- Сік лимона - 1 Чайна ложка (тісто)
- Вода - 80 грам (просочення)
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок (просочення)
- Варене згущене молоко - 200 грам
1. Підготуйте продукти, приступимо! Також знадобиться пергамент і прямокутний або квадратний деко.
2. Vbeyte в chashu змішувач 3 яйця, додайте ванільний цукор або пару крапель екстракту, лимонний сік. Збивайте до появи першої піни.
3. Всипте весь цукор і збільште обороти до максимальних. Збивайте 7-10 хвилин.
4. Коли маса добре збільшиться в об'ємі і посвітлішає, міксер можна вимкнути.
5. Увімкніть прогріватися духовку до 200 градусів. У яєчну масу введіть борошно, перемішайте лопаткою або міксером на малих обертах.
6. Деко застеліть пергаментом. Перелийте тісто, лопаткою розрівняйте. Товщина тесту не більше 5 мм.
7. Випікайте бісквіт 10-12 хвилин до злегка золотистого кольору, не пересушите!
8. Готовий корж відразу (ще гарячим) зніміть з пергаменту. Просочіть просоченням (з'єднайте холодну воду з лимонним соком, силіконової пензликом просочіть бісквіт).
9. І разом з пергаментом скрутіть бісквітний корж в рулет. Залиште до повного охолодження.
10. Розгорніть рулет. Змастіть згущеним молоком і знову згорніть у рулет, але вже без пергаменту.
11. Рулет готовий. Прикрасьте його на ваш розсуд. Рулет можна подавати відразу, але мені подобається, коли він постоїть пару годинок в холодильнику.
12. Я посипала цукровою пудрою і прикрасила ягодами калини. Можна полити розтопленим шоколадом або згущеним молоком, але, на мій погляд, рулет дуже солодкий, кислуваті ягоди прекрасно доповнили його.