Рецепт Торт «поцілунок негра» фото

Торт «поцілунок негра»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Дізнайтеся, як приготувати торт"Поцілунок негра" , щоб в хорошому сенсі здивувати своїх гостей смачною домашньою випічкою. Багато різних верств, ніжний крем, шоколадна глазур і горіхи. Пальчики оближеш!

Опис приготування:

Для приготування цієї торта знадобиться чимало часу. Зате кінцевий результат з лишком компенсує витрачені на приготування зусилля. Кожен з чотирьох шарів виходить смачним навіть окремо. Ніжний крем робить торт м'яким, а глазур вносить необхідну нотку шоколадного задоволення. Вдалого приготування!

  • Крем - 2 склянки(+ 1, 5 склянки для крему)
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Оцет - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 склянки(+ 4 немає. L. Цукру для крему і 1/2 склянки для глазурі)
  • Мак, какао і волоські горіхи - За смаком (для коржей)
  • Сир - 180 грам
  • Какао - 5 чайних ложок
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 40 грам
торт
Почнемо з приготування коржів для торта. З'єднуємо просіяне борошно з двома сткана сметани, яйцями і двома склянками цукру.
торт
Збиваємо масу віночком і вводимо соду, гаситься оцтом. Перемішуємо до однорідної маси. Поділяємо отримане тісто на чотири рівні частини.
торт
У дві частини тесту засипаємо какао. У ще одну насипаємо мак. В останню частину тесту підмішуємо подрібнені горіхи.
торт
Застеляємо форму для запікання пергаментом. Вливаємо одну частину тіста.
торт
Випікаємо 25 хвилин, температура - 160 градусів. Таким же чином випікаємо залишилися три коржа.
торт
Приготуємо крем. Змішуємо сир зі сметаною і цукром.
торт
Збиваємо масу міксером. Приготованим кремом змащуємо кожен корж, викладаючи їх один на одного. Ставимо коржі в холодильник на 3 годину.
торт
Приготуємо шоколадну глазур. Розтопити вершкове масло, додавши молоко, какао і цукор. Заважайте, поки не утвориться гладка маса.
торт
Поливаємо верхівку торта шоколадною глазур'ю. Відправляємо торт в холодильник ще на 5 годин.
торт
Верхівку торта можна прикрасити горіхами. Смачного!

Схожі рецепти