Торт «Паризький коктейль»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу вам запропонувати відмінний рецепт міні-тортика, який сподобається всім без винятку! найтонші коржі, просочені ніжним заварним кремом з хрустким арахісом - це неймовірно смачно!
Рецепт, як приготувати торт «Паризький коктейль», неймовірно простий. Тісто для коржів медово-заварне, дуже незвичайне. Воно настільки еластичне, що дозволяє розгортати найтонші коржі, які не рвуться. Печуться такі коржі буквально по 3 хвилини, вони виходять дуже м'якими і ніжними. Просочившись кремом, вони стають ще більш ніжними і невагомими. Оформити такий тортик я пропоную досить незвичайним способом: не так, як ми звикли це зазвичай робити. З кожного коржа я пропоную вирізати за допомогою металевої вирубки кілька гуртків, і вже їх змащувати кремом. Таким чином тортик вийде невеликим, але високим. Обов'язково спробуйте!
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 300 грам(150 г - в тісто, 150 г - в вершках)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вода гаряча - 200 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Арахіс - 100 грам