Рецепт Медовий «Паризький коктейль» фото

Медовий «Паризький коктейль»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Яке свято обходиться без смачного торта? Пропоную чудовий рецепт простого в приготування торта"Паризький коктейль" . Готується швидко і без проблем, володіє чудовим смаком!

Опис приготування:

Приготуємо торт"Паризький коктейль" в домашніх умовах. В першу чергу займіться коржами. Потім приготуйте крем з горіхами. Коржі слід змащувати злегка теплим кремом. Після того, як сформуєте торт, помістіть його в холодне місце для просочення. Такий десерт напевно припаде до смаку всім вашим гостям. Рекомендую запам'ятати рецепт, як приготувати торт"Паризький коктейль" .

  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 150 грам(+ 1 стакан для крему)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вода гаряча - 180 мілілітрів
  • Борошно - 500 грам(+ 1 ст.Л для крему)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Горіхи - 100 грам (будь-які)
  • Ванілін - 1 За смаком
медовий
Змішайте мед з 150 грамами цукру, маслом і гарячою водою. Помістіть суміш на вогонь, доведіть до кипіння і зніміть. Додайте борошно, змішану з содою. Замісити тісто.
медовий
Розділити тісто 6-7 рівних частин. Кожну розкачати в тонкий корж. Випікайте в духовці до золотистого кольору. Температура - 180 градусів.
медовий
Готовий крем. Розтираємо яйця зі склянкою цукру, додаємо борошно і вливаємо холодне молоко. Ставимо на вогонь, варимо до загустіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, додаємо ванілін і подрібнені горіхи. Потім в остиглий крем додайте олію, гарненько перемішайте міксером.
медовий
Змастіть коржі кремом, сформуйте торт. Помістіть торт в холодильник на 3-4 години для просочення. Смачного!

Схожі рецепти