Рецепт Медовий торт «Паризький коктейль» фото

Медовий торт «Паризький коктейль»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло , Мед
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Щоб приготувати щось смачне і порадувати улюблених людей, не обов'язково проводити весь день на кухні. Пропоную вам свій рецепт, як приготувати медовий торт"Паризький коктейль" .

Опис приготування:

З горіхів я використовувала арахіс, funduk, мигдаль. Але можна взяти будь-які інші. Заварний крем виходить неймовірно смачним, завдяки чому, коли торт просочиться, він стає м'яким, соковитим і апетитним.


  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Вода окріп - 180 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам (в вершках)
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи - 100 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
медовий торт
1. У каструлі з'єднайте окріп, рослинна олія, цукор і мед. На середньому вогні доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
медовий торт
2. В отриманий сироп просійте борошно з содою і ложкою почніть замішувати тісто.
медовий торт
3. Викладіть все на стіл, присипаний борошном, і замісіть еластичне тісто, яке не липне до рук. Розділіть його на 7-8 частин.
медовий торт
4. Кожен шматочок тіста розкачати на пергаменті. Прикладіть тарілку і виріжте коло. Виделкою зробіть проколи по всьому тесту.
медовий торт
5. Випікайте коржі по 5 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
медовий торт
6. Для приготування крему змішайте в каструлі яйця з цукром і борошном. Поступово влийте холодне молоко, помішуючи віночком отриману рідину.
медовий торт
7. Варіть крем на середньому вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Потім додайте горіхи, ванільний цукор і вершкове масло. Збивайте міксером 2-3 хвилини.
медовий торт
8. Теплим кремом змастіть коржі, не забудьте верх і боки. Надішліть торт в холодильник на кілька годин. Прикрасьте на свій смак. Я використовувала мигдальні пластівці.
медовий торт
9. Приємного чаювання!

Схожі рецепти