Торт «Палермо»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати торт "палермо" в домашніх умовах. Якщо ви не уявляєте свого життя без солодкого, цей тришаровий і триколірний тортик вам дуже сподобається! смачний, ніжний і простий!
Цей простий рецепт торта "палермо" вам точно сподобається. Виходить смачний і ніжний десерт, який нікого не залишить байдужим. Солодкий, виглядає вишукано, а готується - дуже просто! Ви його також можете доповнювати чимось ще, як вам подобається. Наприклад, додати горішки або шар з апельсинового джему - вийде зовсім інший, але не менше ніжний смак!
- Бісквіт шоколадний - 1-2 штук
- Шоколад - 2 штуки(2 плитки по 100 грамів)
- Збиті вершки - 200 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Бісквіт білий - 1-2 штук
2. Викладаємо на дно форми спочатку білий бісквіт. Половину всього шоколаду розтопити і смажена білий бісквіт густим шаром. Білий бісквіт накриємо потім коричневим і теж смажена шоколадом.
4. У такому вигляді нехай постоїть, поки верхній шар не застигне трохи.