Рецепт Торт «Палермо» фото

Торт «Палермо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати торт"Палермо" в домашніх умовах. Якщо ви не уявляєте свого життя без солодкого, цей тришаровий і триколірний тортик вам дуже сподобається! смачний, ніжний і простий!

Опис приготування:

Цей простий рецепт торта"Палермо" вам точно сподобається. Виходить смачний і ніжний десерт, який нікого не залишить байдужим. Солодкий, виглядає вишукано, а готується - дуже просто! Ви його також можете доповнювати чимось ще, як вам подобається. Наприклад, додати горішки або шар з апельсинового джему - вийде зовсім інший, але не менше ніжний смак!

  • Бісквіт шоколадний - 1-2 штук
  • Шоколад - 2 штуки(2 плитки по 100 грамів)
  • Збиті вершки - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Бісквіт білий - 1-2 штук
тістечка & Quot; Палермо
1. Насамперед треба спекти два бісквіта - класичний білий і шоколадний. Шоколадний я купувала, а білий пекла за класичним рецептом (2 яйця, склянка борошна і склянку цукру). Можна спекти самостійно два бісквіта, і в один додати какао або шоколад, щоб вийшов темний бісквіт.
тістечка & Quot; Палермо
2. Викладаємо на дно форми спочатку білий бісквіт. Половину всього шоколаду розтопити і смажена білий бісквіт густим шаром. Білий бісквіт накриємо потім коричневим і теж смажена шоколадом.
тістечка & Quot; Палермо
3. Тепер - крем. Половину шоколаду розтопити, змішаємо зі збитими вершками і цукровою пудрою. Викладаємо крем поверх шоколадного бісквіта в шоколаді. Відправимо в холодильник.
тістечка & Quot; Палермо
4. У такому вигляді нехай постоїть, поки верхній шар не застигне трохи.
тістечка & Quot; Палермо
5. А тепер акуратно дістаємо з форми і нарізаємо шматочками. Торт готовий!

Схожі рецепти