Рецепт Торт «Палермо» фото

Торт «Палермо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка, Торти

Розповім, як приготувати торт "палермо" в домашніх умовах. Якщо ви не уявляєте свого життя без солодкого, цей тришаровий і триколірний тортик вам дуже сподобається! смачний, ніжний і простий!

Цей простий рецепт торта "палермо" вам точно сподобається. Виходить смачний і ніжний десерт, який нікого не залишить байдужим. Солодкий, виглядає вишукано, а готується - дуже просто! Ви його також можете доповнювати чимось ще, як вам подобається. Наприклад, додати горішки або шар з апельсинового джему - вийде зовсім інший, але не менше ніжний смак!

  • Бісквіт шоколадний - 1-2 штук
  • Шоколад - 2 штуки(2 плитки по 100 грамів)
  • Збиті вершки - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Бісквіт білий - 1-2 штук
тістечка
2. Викладаємо на дно форми спочатку білий бісквіт. Половину всього шоколаду розтопити і смажена білий бісквіт густим шаром. Білий бісквіт накриємо потім коричневим і теж смажена шоколадом.
тістечка
4. У такому вигляді нехай постоїть, поки верхній шар не застигне трохи.

Схожі рецепти