Рецепт Торт «овечка» фото

Торт «овечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Торт"Овечка" - чудовий торт, який можна приготувати на Новий рік Вівці, дитяче свято або по-іншому важливому і веселому приводу. Для прикраси торта використовується крем, На основі обсмаження.

Опис приготування:

Як приготувати торт"Овечка" ?

1. Спочатку нам треба спекти бісквіт. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Приготуйте круглу форму для випічки. Форму змастіть вершковим або рослинним маслом або застеліть пергаментним папером, включаючи краю, щоб у нас утворилася свого роду"тарілочка" . Бісквіт, звичайно, можна купити готовий, якщо у вас немає часу. Отже, жовтки відділяємо від білків за двома різними мисках.

2. У кожну з мисок всипаємо по півсклянки цукру. У білки цукру можна всипати трохи більше. Тепер міксером гарненько, до густої піни збиваємо кожну суміш окремо. Головне - розчинити в білках (жовтках) цукор. Після цього міксер нам уже не знадобиться.

3. Змішуємо обидві маси в одній великій мисці.

4. Поступово починаємо вводити просіяне борошно, помішуючи дерев'яною ложкою. З борошном додаємо і розпушувач. Тісто у нас по консистенції повинне вийти, як густа сметана. При енергійному помішуванні тесту ложкою, ви побачите бульбашки повітря. Значить, Testo майже.

5. Вилийте тісто в приготовану форму і відправляйте в гарячу духовку на 25-30 хвилин. Готовий бісквіт підніметься, стане золотистим. Але найкраще готовність перевірити дерев'яною зубочисткою, проткнув тісто в декількох місцях. Якщо зубочистка виходить сухою, то бісквіт готовий. Витягніть його і остудіть.

6. Поки бісквіт запікається, приготуємо крем. Якраз на це у нас піде півгодини. Отже, в сотейнику перемішайте 1/4 склянки борошна і молоко. Варіть суміш на середньо-високому вогні, помішуючи, до кипіння. Потім зніміть з вогню і залиште до охолодження.

7. Коли суміш для крему охолоне, додайте олію, стакан цукру і ванільний цукор. Збивайте міксером протягом 10-12 хвилин. От і все!

8. Коли бісквіт і крем охолонуть, можна братися за прикрасу. Змастіть бісквіт кремом, а потім використовуйте кондитерський шприц з насадкою для формування"завитків" .

9. Шоколад розтопіть на вогні або в мікрохвильовій печі. Зробіть два крухочка і дві завитки. Для цього на пергаментний папір налийте по столовій ложці шоколаду і розрівняйте. Для завитків налийте шоколад тонким шаром спіралькою. Залиште до застигання. Готовий торт прикрасьте завитками, прикріпіть очі, Доріс деталі сиропом або розтопленим шоколадом.

Торт"Овечка" готовий!

Відмінного свята!


  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 2 склянки(1 склянка - в вершках, 1 склянка - для бісквіта)
  • Борошно - 1 1/4 склянки(1 склянка - для бісквіта, 1/4 - для приготування крему)
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Молоко - 1 Склянка (для крему)
  • Олія - 220 грам (для крему)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка (для крему)
Як приготувати торт"Овечка" ?

1. Спочатку нам треба спекти бісквіт. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Приготуйте круглу форму для випічки. Форму змастіть вершковим або рослинним маслом або застеліть пергаментним папером, включаючи краю, щоб у нас утворилася свого роду"тарілочка" . Бісквіт, звичайно, можна купити готовий, якщо у вас немає часу. Отже, жовтки відділяємо від білків за двома різними мисках.

2. У кожну з мисок всипаємо по півсклянки цукру. У білки цукру можна всипати трохи більше. Тепер міксером гарненько, до густої піни збиваємо кожну суміш окремо. Головне - розчинити в білках (жовтках) цукор. Після цього міксер нам уже не знадобиться.

3. Змішуємо обидві маси в одній великій мисці.

4. Поступово починаємо вводити просіяне борошно, помішуючи дерев'яною ложкою. З борошном додаємо і розпушувач. Тісто у нас по консистенції повинне вийти, як густа сметана. При енергійному помішуванні тесту ложкою, ви побачите бульбашки повітря. Значить, Testo майже.

5. Вилийте тісто в приготовану форму і відправляйте в гарячу духовку на 25-30 хвилин. Готовий бісквіт підніметься, стане золотистим. Але найкраще готовність перевірити дерев'яною зубочисткою, проткнув тісто в декількох місцях. Якщо зубочистка виходить сухою, то бісквіт готовий. Витягніть його і остудіть.

6. Поки бісквіт запікається, приготуємо крем. Якраз на це у нас піде півгодини. Отже, в сотейнику перемішайте 1/4 склянки борошна і молоко. Варіть суміш на середньо-високому вогні, помішуючи, до кипіння. Потім зніміть з вогню і залиште до охолодження.

7. Коли суміш для крему охолоне, додайте олію, стакан цукру і ванільний цукор. Збивайте міксером протягом 10-12 хвилин. От і все!

8. Коли бісквіт і крем охолонуть, можна братися за прикрасу. Змастіть бісквіт кремом, а потім використовуйте кондитерський шприц з насадкою для формування"завитків" .

9. Шоколад розтопіть на вогні або в мікрохвильовій печі. Зробіть два крухочка і дві завитки. Для цього на пергаментний папір налийте по столовій ложці шоколаду і розрівняйте. Для завитків налийте шоколад тонким шаром спіралькою. Залиште до застигання. Готовий торт прикрасьте завитками, прикріпіть очі, Доріс деталі сиропом або розтопленим шоколадом.

Торт"Овечка" готовий!

Відмінного свята!

Схожі рецепти