Салат «овечка»
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант святкового салату, який стане справжньою окрасою столу. Салат виконаний у формі овечки і поєднує в собі відварну картоплю, яйця, куряче м'ясо, огірки і твердий сир.
Перед вами - простий рецепт приготування салату "овечка" . Насамперед відваріть до готовності картоплю і яйця. Салат викладається на тарілку шарами, між якими я наношу майонез з часником. Мордочку овечки я викладаю з маслин, яєчного білка, ковбаси і тертого сиру. Хай щастить!
- Картопля - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Курка - 300 грам (варені kopchenaya)
- Огірок маринований - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 250 грам
- Часник - За смаком
- Маслини - За смаком
- Сіль і перець - За смаком

Попередньо зваріть і очистіть картопля, а також яйця (круто).

Картопля трьом на тертці, посолити і поперчити за смаком. Викладаємо картопляний шар на плоску салатницю. Надаємо картоплі форму мордочки овечки.

Майонез змішуємо з подрібненим часником.

Змащуємо майонезной заправкою картопляний шар.

Куряче м'ясо очищаємо від кісток і дрібно нарізаємо.

Викладаємо курку на майонезний шар.

Курку змащуємо майонезом.

Поділяємо варені яйця на жовтки і білки. Окремо натираємо на тертці жовтки і білки. Присипаємо жовтками м'ясної шар.

Викладаємо на жовтковий шар подрібнений огірок.

Знову змащуємо майонезом і присипаємо білком.

По краю майбутньої мордочки насипаємо тертий сир. З маслин вирізаємо очки і рот овечки. Вухами послужить ковбаса. Смачного!