Рецепт Салат «овечка» фото

Салат «овечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Картопля, Сир, Курка, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Відмінний варіант святкового салату, який стане справжньою окрасою столу. Салат виконаний у формі овечки і поєднує в собі відварну картоплю, яйця, куряче м'ясо, огірки і твердий сир.

Перед вами - простий рецепт приготування салату "овечка" . Насамперед відваріть до готовності картоплю і яйця. Салат викладається на тарілку шарами, між якими я наношу майонез з часником. Мордочку овечки я викладаю з маслин, яєчного білка, ковбаси і тертого сиру. Хай щастить!

  • Картопля - 4 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Курка - 300 грам (варені kopchenaya)
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Часник - За смаком
  • Маслини - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Попередньо зваріть і очистіть картопля, а також яйця (круто).
салат
Картопля трьом на тертці, посолити і поперчити за смаком. Викладаємо картопляний шар на плоску салатницю. Надаємо картоплі форму мордочки овечки.
салат
Майонез змішуємо з подрібненим часником.
салат
Змащуємо майонезной заправкою картопляний шар.
салат
Куряче м'ясо очищаємо від кісток і дрібно нарізаємо.
салат
Викладаємо курку на майонезний шар.
салат
Курку змащуємо майонезом.
салат
Поділяємо варені яйця на жовтки і білки. Окремо натираємо на тертці жовтки і білки. Присипаємо жовтками м'ясної шар.
салат
Викладаємо на жовтковий шар подрібнений огірок.
салат
Знову змащуємо майонезом і присипаємо білком.
салат
По краю майбутньої мордочки насипаємо тертий сир. З маслин вирізаємо очки і рот овечки. Вухами послужить ковбаса. Смачного!

Схожі рецепти