Рецепт Салат «овечка» фото

Салат «овечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Картопля , Сир , Курка , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний варіант святкового салату, який стане справжньою окрасою столу. Салат виконаний у формі овечки і поєднує в собі відварну картоплю, яйця, куряче м'ясо, огірки і твердий сир.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування салату"Овечка" . Насамперед відваріть до готовності картоплю і яйця. Салат викладається на тарілку шарами, між якими я наношу майонез з часником. Мордочку овечки я викладаю з маслин, яєчного білка, ковбаси і тертого сиру. Хай щастить!

  • Картопля - 4 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Курка - 300 грам (варені kopchenaya)
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Часник - За смаком
  • Маслини - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Попередньо зваріть і очистіть картопля, а також яйця (круто).
салат
Картопля трьом на тертці, посолити і поперчити за смаком. Викладаємо картопляний шар на плоску салатницю. Надаємо картоплі форму мордочки овечки.
салат
Майонез змішуємо з подрібненим часником.
салат
Змащуємо майонезной заправкою картопляний шар.
салат
Куряче м'ясо очищаємо від кісток і дрібно нарізаємо.
салат
Викладаємо курку на майонезний шар.
салат
Курку змащуємо майонезом.
салат
Поділяємо варені яйця на жовтки і білки. Окремо натираємо на тертці жовтки і білки. Присипаємо жовтками м'ясної шар.
салат
Викладаємо на жовтковий шар подрібнений огірок.
салат
Знову змащуємо майонезом і присипаємо білком.
салат
По краю майбутньої мордочки насипаємо тертий сир. З маслин вирізаємо очки і рот овечки. Вухами послужить ковбаса. Смачного!

Схожі рецепти