Кекси «овечка»
(покроковий рецепт з фото)
Кекси у вигляді овечки - прекрасний десерт на дитячий святковий стіл. Виглядають кекси приголомшливо! Найцікавіше, що такий десерт "йде на ура" і у дорослої аудиторії. Одним словом, спробуйте самі!
Як приготувати кекси "овечка" в домашніх умовах? Нічого складного, просто дотримуйтесь покрокової фото-інструкції приготування і у вас все вийде. Не забудьте, що кекси у вигляді овечки повинні достатньо добре застигнути перед тим, як їх подавати на стіл. Гарного вам дня!
- Шоколадне печиво - 1 штука (упаковка)
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Олія - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 200 грам
- Шоколадні цукерки - За смаком
- Зефір - 20 штук (міні)
Шоколадне печиво подрібнюємо і перемішуємо в міксері з яйцями і рослинним маслом, вийде однорідна густа маса. Ліпимо з неї голову для овечки. Як очей - шоколадні цукерки.
Тепер приготуємо основу для кексу. Вершкове масло, молоко і цукор збийте в міксері до однорідності.
Залишилося зібрати десерт. Наповнюємо паперові або силіконові форми масляним кремом. З маленьких зефірок, робимо овечу вовну. Встановлюємо шоколадну голову на потрібне місце. Ставимо "овечок" в холодильник для застигання на 1 час.
Смачного!