Рецепт Кекси «овечка» фото

Кекси «овечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кекси у вигляді овечки - прекрасний десерт на дитячий святковий стіл. Виглядають кекси приголомшливо! Найцікавіше, що такий десерт"йде на ура" і у дорослої аудиторії. Одним словом, спробуйте самі!

Опис приготування:

Як приготувати кекси"Овечка" в домашніх умовах? Нічого складного, просто дотримуйтесь покрокової фото-інструкції приготування і у вас все вийде. Не забудьте, що кекси у вигляді овечки повинні достатньо добре застигнути перед тим, як їх подавати на стіл. Гарного вам дня!

  • Шоколадне печиво - 1 штука (упаковка)
  • Яйця - 3 штуки
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Олія - 100 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 200 грам
  • Шоколадні цукерки - За смаком
  • Зефір - 20 штук (міні)
кекси
Шоколадне печиво подрібнюємо і перемішуємо в міксері з яйцями і рослинним маслом, вийде однорідна густа маса. Ліпимо з неї голову для овечки. Як очей - шоколадні цукерки.
кекси
Тепер приготуємо основу для кексу. Вершкове масло, молоко і цукор збийте в міксері до однорідності.
кекси
Залишилося зібрати десерт. Наповнюємо паперові або силіконові форми масляним кремом. З маленьких зефірок, робимо овечу вовну. Встановлюємо шоколадну голову на потрібне місце. Ставимо"овечок" в холодильник для застигання на 1 час.
кекси
Смачного!

Схожі рецепти