Рецепт Торт «Негр в піні» фото

Торт «Негр в піні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Торт"Негр в піні" - це смачно і швидко! Поділюся з вами рецептом з рукописної кулінарної книги моєї мами. Цей торт був частим гостем на святковому столі в моєму дитинстві. Може і на вашому теж?

Опис приготування:

Він виручить вас, коли гості ось-ось повинні прийти, а часу на приготування чогось неординарного зовсім немає. Тортик виходить дуже ніжним, смачним і соковитим, за рахунок улюбленого багатьма сметанним кремом. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати торт «Негр в піні».

  • Яйця - 4 штуки (для бісквіта)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Варення полуничне - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1.5-2 склянки (залежить від розміру яєць і щільності варення)
  • Крем - 1.5 склянки(25% жирності, для крему)
  • Цукор - 1 Склянка (або за смаком)
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
торт
Яйця збийте з цукром.
торт
Додайте варення, соду і лимонний сік. Знову збийте масу міксером.
торт
В останню чергу додайте просіяне борошно. Тісто має бути такою ж консистенції як на класичний бісквіт. Форму для випічки діаметром 22-24 см. Або чашу мультиварки змастіть рослинною олією.
Випікайте 1 годину при температурі 180 градусів в духовці або 1 час 20 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка».
торт
Поки бісквіт випікається, приготуйте крем. Сметану збийте з цукром до його розчинення, накрийте кришкою і приберіть в холодильник.
торт
Коли бісквіт буде готовий, акуратно витягніть його з форми і повністю остудіть.
торт
Остиглий бісквіт розрізати на 2-3 коржа.
торт
Змастіть торт кремом між коржам, зверху і по краях. Прикрасьте свіжими ягодами і якщо дуже хочеться, то відразу подавайте до столу!
торт
Смачного!

Схожі рецепти