Торт на останній дзвоник
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви давно вже хотіли здивувати своїх однокласників, а тут якраз добра нагода - останній дзвоник, саме час активуватися! розповім, як приготувати торт на останній дзвоник.
Дуже смачний і незвичайний рецепт. Звичайно, він займе досить багато часу, але зате з упевненістю можу вам сказати, що результат того вартий. Ніжне поєднання полуниці з заварним кремом і бісквітом робить цей рецепт дивним. Прикрасивши торт тертим шоколадом і м'ятою, ви додасте йому особливого шарму. Обов'язково скористайтеся рецептом торта на останній дзвінок і спечіть десерт будинку.
- Яйця - 8 штук (для бісквіта 3 штуки, для просочення 5 штук)
- Цукор - 560 грам (для бісквіта 90 м, для просочення 70 м, для крему 300 м, для полуничного желе 100 г)
- Ванільний цукор - 10 грам (для крему - 9 м, для бісквіта - 1 м)
- Борошно - 95 грам (для бісквіта - 60 м, для крему - 35 м)
- Вершкове масло - 220 грам (для бісквіта - 20 м, для крему - 200 м)
- Картопляний крохмаль - 80 грам (для крему - 60 м, для бісквіта - 20 м)
- Розпушувач тіста - 1/2 чайних ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Молоко - 900 мілілітрів
- Желатин порошковий - 10 грам (для полуничного желе - 8 м, для крему - 2 м)
- Свіжа полуниця - 900 грам (для начинки - 600 г, для полуничного желе - 300 м)
1. Мартенс відділи Желтков. Збийте білки з половиною від заявленої норми цукру до появи стійкої, густої маси.
2. Жовтки збийте з частиною звичайного і ванільного цукру. Обережно введіть жовтки до білків.
3. Крохмаль, борошно і розпушувач просійте через дрібне ситечко. Акуратно вимісити бісквітне тісто.
4. Розтоплене і охолоджене масло обережно влийте в тісто по стінках посуду. Знову дбайливо перемішайте.
5. Випікайте в круглій формі при 180 градусах. Гострим ножем розрізати на два різних за розміром коржа.
6. Молоко + ванільний + звичайний цукор помістіть в каструлю з товстим дном. Доведіть до кипіння. Ретельно розітріть: борошно, цукор, яйце, крохмаль в окремому посуді. Влийте сюди ж молочну суміш. Перемішайте.
7. Перелийте суміш у каструлю і доведіть до загустіння, постійно помішуючи. Після того як заварний крем охолоне, введіть в нього збите вершкове масло.
8. Розведіть желатин і влийте його в остиглий крем. Ретельно перемішайте.
9. Подрібніть полуницю до стану пюре. На повільному вогні проваріть 5 хвилин з додаванням цукру.
10. У більшу частину полуничного пюре додайте набряклий желатин.
11. Сироп для просочення готуйте з невеликої кількості води і цукру. Доведіть до кипіння і повністю розчиніть цукор. Додайте полуничне пюре.
12. Форму для торта застеліть плівкою. Покладіть перший корж. Просочіть його полуничним сиропом. Викладіть невелику частину крему. Після того, як круглий полуниці інвестувати, розрізану уздовж. Простір заповніть ще однією частиною крему.
13. На крем по центру торта викладіть цілі ягоди.
14. Накрийте зверху другим коржем. Просочіть його сиропом. Викладіть залишки крему.
15. Креязик верхівку акуратно полийте ложкою полуничним пюре. Поставте торт в холодильник на всю ніч. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати торт на останній дзвоник, запрошуйте своїх друзів і весело відсвяткуйте цю подію.