Рецепт Торт «Медовий місяць» фото

Торт «Медовий місяць»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний тортик з романтичною назвою. Спробуйте приготувати його своїй другій половинці.

Опис приготування:

З'єднати цукор, яйця, вершкове масло, борошно, соду, змішати. Замісити тісто. Тісто скачати в вигляді ковбаски і розділити на рівні шматочки. Зробити з них коржики. Отримані коржі злегка розкачати (але не сильно, щоб тісто не рвалося). У добре змащену маслом сковороду викласти корж і рівномірно розтягнути руками до країв. Коржі випікати в духовці при середньому нагріві.

Крем: вершкове масло і згущене молоко збити. При бажанні можна дрібно порубати ядра горіхів і додати їх в крем. Зібрати торт: готові коржі змастити кремом і покласти один на інший. Готовий торт прикрасити по своєму смаку.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Мідь - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 350 грам
  • Мука - 2.5 склянки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Банку вареного згущеного молока - 1 штука
З'єднати цукор, яйця, вершкове масло, борошно, соду, змішати. Замісити тісто. Тісто скачати в вигляді ковбаски і розділити на рівні шматочки. Зробити з них коржики. Отримані коржі злегка розкачати (але не сильно, щоб тісто не рвалося). У добре змащену маслом сковороду викласти корж і рівномірно розтягнути руками до країв. Коржі випікати в духовці при середньому нагріві.

Крем: вершкове масло і згущене молоко збити. При бажанні можна дрібно порубати ядра горіхів і додати їх в крем. Зібрати торт: готові коржі змастити кремом і покласти один на інший. Готовий торт прикрасити по своєму смаку.

Схожі рецепти