Торт «мавпочка»
(покроковий рецепт з фото)
Такий тортик може прикрасити не тільки Новорічний стіл 2016, але і дитяче свято. Ніжний крем з сиром та згущеним молоком зроблять торт ніжним, смачним, і корисним!
Спечіть спочатку бісквіт, дайте йому повністю охолонути. Приготуйте крем. Переслоіть коржі кремом, оформите торт у вигляді мавпочки і поставте в холодильник. Хай щастить!
- Цукор - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
- Ванілін - 1 щіпка
- Згущене молоко "іриска" - 370 грам( (крем))
- Сир - 150 грам( (крем))
- Шоколадний краплі - 2 штуки (для прикраси (очі))
- Mandarinka - 2 часточки (для прикраси )
Приготуйте продукти для бісквіта.
Збийте яйця з цукром до пишної піни.
Влийте молоко і масло, продовжуйте збивання.
Введіть борошно, соду і доведіть тісто до однорідної маси.
Змастіть каструлю мультиварки маслом. Перелийте тісто і випікайте на режимі "випічка" 50 хвилин.
Бісквіт готовий. Обережно витягніть його і остудіть.
Приготуйте продукти для крему.
Збийте згущене молоко з сиром. Частина згущеного молока залиште для декорування торта.
Крем готовий.
Бісквіт розрізати на дві частини. Просочіть цукровим сиропом або варенням.
Візьміть блюдо. Застелите двома шматочками паперу. Покладіть перший корж.
Змастіть щедро кремом.
Накрийте другим просоченим коржем і згущеним молоком і кремом оформите мордочку мавпочки.
Згущеним молоком зробіть ротик, носик, язичок. Поставте шоколадні краплі на місце очей. Мандаринки оформите вушка і чолочку.
Потягніть аркуші паперу в різні боки і торт залишиться на чистій тарілці. Надішліть торт на 2-3 години в холодильник охолонути. Готово!