Рецепт Банановий торт Мавпочка фото

Банановий торт Мавпочка
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей тортик ми робили разом з донькою. Вийшла кумедна мавпяча мордочка. Особливо порадувало дитини велика кількість ніжного і повітряного крему. Тортик вийшов дуже легкий і солодкий!

Опис приготування:

Спечіть бісквіт, остудіть його, поріжте на коржі. Зробіть крем. Оформіть тортик у вигляді мавпочки, прикрасьте, як дозволить ваша фантазія. Хай щастить!

  • Цукор - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Ванілін - За смаком
  • Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка (гасити)
  • Банан - 2 штуки (один - для прикраси, другий - в торт)
  • Полуничне варення - 0, 5 склянки (для пропитки коржа)
  • Крем 21% - 400 грам (для крему)
  • Загущувач для сметани - 1 штука (упаковка)
  • Цукрова пудра - 3 чайних ложки (в вершках)
  • Кокосова стружка - 1 Чайна ложка (для прикраси)
банановий торт Мавпочка - фото крок 1
Підготуйте продукти для торта.
банановий торт Мавпочка - фото крок 2
Візьміть глибоку тару для збивання. Помістіть в неї яйця і цукор.
банановий торт Мавпочка - фото крок 3
Збивайте міксером до утворення світлої повітряної маси. Тепер влийте молоко і рослинне масло. Знову збийте міксером.
банановий торт Мавпочка - фото крок 4
Додайте какао-порошок, борошно і ванілін. Продовжуйте працювати міксером.
банановий торт Мавпочка - фото крок 5
В кінці додайте соду, погасіть її оцтом. Знову збийте тісто. Маса повинна бути повітряної і однорідної.
банановий торт Мавпочка - фото крок 6
Перелийте тісто в змащену маслом каструлю мультиварки.
банановий торт Мавпочка - фото крок 7
Встановіть в машинку каструлю, виберіть режим"Випічка" , час запікання - 45-50 хвилин.
банановий торт Мавпочка - фото крок 8
Бісквіт готовий.
банановий торт Мавпочка - фото крок 9
Вийміть його з мультиварки, остудіть.
банановий торт Мавпочка - фото крок 10
Сметану збийте з загустителем і цукровою пудрою до кремоподібного стану. Щоб крем вийшов густий, сметану потрібно заздалегідь добре охолодити.
банановий торт Мавпочка - фото крок 11
Блюдо застеліть папером (двома половинками). Бісквіт розрізати на дві частини (уздовж). Покладіть корж. Просочіть варенням або цукровим сиропом.
банановий торт Мавпочка - фото крок 12
Змастіть здебільшого крему.
банановий торт Мавпочка - фото крок 13
Покладіть на нього шар порізаного кільцями банана.
банановий торт Мавпочка - фото крок 14
Другий корж оформите у вигляді мордочки мавпочки.
банановий торт Мавпочка - фото крок 15
Покладіть корж зверху. Місце для очей і рота заповніть кремом.
банановий торт Мавпочка - фото крок 16
Другий банан наріжте шматочками, щоб оформити"ніс" , низ"морди" , і т.Д. Місце з'єднання коржів заповніть за допомогою кондитерського мішка кремом.
банановий торт Мавпочка - фото крок 17
Торт готовий! Такі торти довго не зберігаються, т.К. Завітрюються банани.

Схожі рецепти