Рецепт Торт «Лісова ягода» фото

Торт «Лісова ягода»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви готуєтеся до сімейного свята, а за вікном літо і сезон малини, то обов'язково скористайтеся рецептом освіжаючого, ароматного торта «Лісова ягода». Це шалено смачні ласощі!

Опис приготування:

Цей рецепт непріторного і дуже ніжного торта «Лісова ягода». Хоча в його основі звичайнісіньке бісквітне тісто, результат виходить просто приголомшуючий. Тортик виходить настільки смачним і ароматним, що ще раз дивуєшся, як вміє бісквіт змінюватися завдяки різним кремам. А збиті вершки і свіжі ягоди полуниці надають божественні нотки цього десерту.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Масло свівочное - 150 грам
  • Кефір або сметана - 100 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 5 грам
  • Вершки - 350 грам
  • Сир - 250 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Полуниця желе - 50 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода кип'ячена - 400 грам
  • Ром - 1 Ст. Ложка
  • Мигдальні пластівці - За смаком
  • Лісові ягоди - 200 грам
  • Малина - 200 грам
торт
1. Збийте цукор і яйця. З'єднувати їх з м'яким маслом і кефіром. Збивайте, поступово досипляючи борошно і розпушувач.
торт
2. Тісто розподіліть в формі для випічки (яку попередньо потрібно змастити маслом). Випікайте, як звичайний бісквіт, при 180 градусах. Діставши з духовки, разрежьте на три коржа.
торт
3. Помийте і обсушіть малину і іншу лісову ягоду. "Розчинити" желатин і ягідне желе. Остудіть, влийте пару крапель рому. Малину засипте цукром. Нагрівайте на повільному вогні, слідувати, щоб цукор повністю розчинився. Постійно помішуйте. Потім зніміть з вогню і протріть через сито до утворення густого пюре.
торт
4. Діаметр коржів слід зменшити на розмір ягід. Придавите кришкою, ображати коржі ножем. Роз'ємну форму застеліть плівкою. У центр викладіть перший корж, просочуючи його пюре з малини і лісових ягід. Вершками, збитими з цукровою пудрою і сирним сиром, змащуйте зверху. Далі розподіліть пюре так, щоб були змащені всі три коржа, а збитими вершками змастіть тільки перший і другий корж.
торт
5. Викладіть залишилися ягоди. Злегка залийте желе. Поставте в холодильник. Розподіліть поверх желе. Залиште його застигати. Прикрасьте верхній корж збитими вершками з Рікота. Обсипте мигдальними пластівцями з боків. Присипте цукровою пудрою, подаючи до столу. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати торт «Лісова ягода», обов'язково спечіть його будинку. Його обов'язково полюблять ваші близькі. Приємного чаювання!

Схожі рецепти