Торт «Лісова ягода»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готуєтеся до сімейного свята, а за вікном літо і сезон малини, то обов'язково скористайтеся рецептом освіжаючого, ароматного торта «Лісова ягода». Це шалено смачні ласощі!
Цей рецепт непріторного і дуже ніжного торта «Лісова ягода». Хоча в його основі звичайнісіньке бісквітне тісто, результат виходить просто приголомшуючий. Тортик виходить настільки смачним і ароматним, що ще раз дивуєшся, як вміє бісквіт змінюватися завдяки різним кремам. А збиті вершки і свіжі ягоди полуниці надають божественні нотки цього десерту.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Масло свівочное - 150 грам
- Кефір або сметана - 100 грам
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 5 грам
- Вершки - 350 грам
- Сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Полуниця желе - 50 грам
- Желатин - 10 грам
- Вода кип'ячена - 400 грам
- Ром - 1 Ст. Ложка
- Мигдальні пластівці - За смаком
- Лісові ягоди - 200 грам
- Малина - 200 грам
1. Збийте цукор і яйця. З'єднувати їх з м'яким маслом і кефіром. Збивайте, поступово досипляючи борошно і розпушувач.
2. Тісто розподіліть в формі для випічки (яку попередньо потрібно змастити маслом). Випікайте, як звичайний бісквіт, при 180 градусах. Діставши з духовки, разрежьте на три коржа.