Торт «Лісова казка»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили побалувати себе солоденьким, то хочу запропонувати вам ідею: приготуйте торт "лісова казка" в домашніх умовах. Просочені коржі, ніжний крем і цукати ... Це неймовірно смачно!
Готовий торт обов'язково залиште для просочення мінімум на 3-4 годину. І тоді ваш святковий стіл буде ідеальним, адже до чаю ви для всієї родини і гостей зможете подавати неймовірно смачний десерт! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати торт "лісова казка" .
- Борошно - 0.5 склянки
- Цукор - 0.5 склянки(+ 4 ст. Ложки для сиропу)
- Яйце - 4 штуки
- Вода - 80 мілілітрів
- Коньяк або лікер - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Цукати - 1 За смаком
1
Почати слід з бісквіта. Мартенс відділи Желтков. Збийте з невеликою кількістю цукру жовтки, а потім в міцну піну - білки. Після акуратно з'єднайте обидві маси і введіть просіяне борошно.
2
Коли тісто буде готове, перекладіть його в форму (найкраще використовувати прямокутну), попередньо змастивши її маслом або застеливши пергаментом.
3
Надішліть форму в розігріту духовку, випікайте бісквіт близько півгодини до готовності.
4
Дайте йому хвилини 3-4 охолонути в формі, а потім викладіть на решітку і залиште на ніч.
5
Для сиропу розчиніть у теплій воді цукор. Можна також використовувати невелику кількість алкоголю. Додайте лікер або коньяк в сироп, перемішайте і остудіть його.
6
Бісквіт викладіть на робочу поверхню, гострим ножем зріжте всі нерівності. Шматочки відправте в блендер і подрібніть в крихту. Після бажано підсушити її трохи на сухій сковороді до насиченого коричневого кольору.
7
Розріжте бісквіт на 3 частини, кожну як слід просочіть сиропом.
8
Щоб приготувати крем в невеликій мисці збийте вершкове масло з цукровою пудрою. Коли маса стане повітряної, додайте згущене молоко і ще раз збийте.
9
Тепер, коли всі підготовчі процеси завершені, можна збирати торт "лісова казка" в домашніх умовах. Викладіть просочений сиропом корж, як слід промажте кремом.
10
Накрийте другим коржем і повторіть процес.
11
Також кремом змастіть бісквіт з усіх боків, а потім присипте крихтою.
12
Далі ви можете використовувати харчові барвники, додавши їх в крем, що залишився, щоб прикрасити тортик зверху.
13
Головною родзинкою десерту будуть цукати, які використовуються для прикраси.