Салат «ЗиЯзик ягода»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "зиязик ягода" може стати чудовою прикрасою святкового столу. Готується дуже просто, виглядає привабливо, рекомендую приготувати!
Салат "зиязик ягода" готується дуже просто і швидко, при цьому нічого не потрібно відварювати. Передбачаю заперечення, що салат "важкий" для травлення, так як в ньому ковбаса, майонез. Щоб нівелювати "шкідливі" компоненти, приготуйте домашній майонез. До того ж, за основу можна взяти тільки ідею прикраси салату, а начинку зробити на ваш смак. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням і креативом.
- Ковбаса - 150 грам (напівкопчена)
- Сир - 100-150 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Помідори "черрі" - 150 грам
- Маслини - 5-6 штук
- Зелень петрушки - 15 грам
- Майонез - 50-75 грам
Підготуйте інгредієнти.
Соломкою наріжте ковбасу, викладіть на тарілку у формі ягоди, зверху нанесіть шар майонезу.
Натріть на тертці сир, видавіть зубчик часнику, додайте майонез, розмішайте.
Викладіть зверху сирну масу.
Прикрасьте зверху щільно часточками помідорів чері, між ними зробіть вкраплення з маслин. Верх "ягоди" прикрасьте зеленню петрушки. Салат вийшов смачний і ефектний на вигляд. Смачного!