Торт «лінивий медовик»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий в приготуванні тортик, тісто якого не потрібно розгортати.
Можна частину коржика подрібнити блендером і посипати зверху торта. Пробуйте цей нескладний рецепт. Бажаю приємного чаювання!
Торт виходить з нотками медового смаку, що дає особливу родзинку цих ласощів.
Зверху тортик можна прикрасити горішками, посипати какао або чимось ще, на ваш смак. Приготування займає всього півгодини, що дуже важливо зайнятим любителям солодкої домашньої випічки.
- Мука - 1 Склянка
- Сода харчова - 1, 5 чайних ложки (гашене лимонним соком)
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 щіпка
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 250 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки (рідкий, або підігріти на водяній бані)
Підготуємо інгредієнти. Приступимо!
Змішаємо яйця, 3 ст. Ложки цукру, ложку меду. Можна збити міксером.
Додаємо гашене соду і борошно. Перемішуємо.
Тісто розподіляємо на деку рівномірно.
Можна використовувати пергаментний папір, змащену маслом, для зручності.
Ставимо в духовку хвилин на 15 (при 180 градусах).
Можна використовувати пергаментний папір, змащену маслом, для зручності.
Ставимо в духовку хвилин на 15 (при 180 градусах).
Тим часом змішуємо сметану, 3 ст. Ложки цукру, щіпку ваніліну і мед.
Дістаємо коржик з духовки, хвилин 5 даємо йому охолонути, razrezaem з 2 частини.
Просочуємо обидва коржа сметанним кремом.
Можна їсти відразу, а можна дати настоятися і просочитися годинку-другу.
Просочуємо обидва коржа сметанним кремом.
Можна їсти відразу, а можна дати настоятися і просочитися годинку-другу.