Рецепт Торт «леопардовий» фото

Торт «леопардовий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Незвичайний торт "леопардовий" готується на бісквітної основі з додаванням крему. Його родзинка - в незвичайній забарвленні усередині. Якщо хочете здивувати гостей, використовуйте цей рецепт для створення тортика!

Здивувати своїх гостей можна незвичайним десертом до чаю. Для цього просто прочитайте рецепт, як приготувати торт "леопардовий", і починайте творити магію! Незважаючи на копіткість приготування, результат того вартий. В даному рецепті використовується крем з сиру "філадельфія", який за типом, як сметана, тільки не водянистий. Збивається він з цукровою пудрою, а торт настоюється в холодильнику мінімум 4 годину.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Ванільний цукор - 2 грами
  • Борошно - 200 грам
  • Крохмаль - 40 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Какао-порошок - 4-5 Ст. Ложок
  • Сир "філадельфія" - 350 грам
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
торт
1. Цей торт особливо люблять діти, оскільки він яскравий і незвичайний. Деякі господині готують яскраві кольорові бісквіти, але я вирішила використовувати мінімум барвника.
торт
2. Бісквітну основу готують традиційним способом. Я збивала яйця з цукром до утворення пишної маси. Можна збити білки окремо, а жовтки розтерти з цукром, після чого змішати всі інгредієнти.
торт
3. Додаємо розм'якшене вершкове масло, розпушувач і ванільний цукор. Починаємо замішувати тісто.
торт
4. В кінці додаємо крохмаль і борошно і замішуємо тісто так, щоб не було грудок.
торт
5. З отриманої маси нам потрібно взяти рівні частини для формування різнобарвного тесту. В одну частину додаємо какао, іншу зафарбовує помаранчевої есенцією-барвником, а решту тіста залишаємо світлим. По густоті тісто має бути, як густа сметана. Отже, викладаємо тісто в кожен пакет окремо і починаємо виливати наш леопардовий бісквіт.
торт
6. Відразу виливаємо по колу світле тісто, залишивши відстань між шарами. Робимо три смужки білого тесту, між ними заливаємо шоколадним і на нього - бежеве тісто, потім накриваємо знову шоколадним і все покриваємо білим тестом. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
торт
7. Для крему я використовувала сир "філадельфія" з додаванням цукрової пудри. Vzbiv крем, починаємо промащувати наш торт з усіх боків.
торт
8. Леопардові плями я робила з шоколадного крему, який обводила темним кулінарним олівцем. Після цього торт повинен настоятися в холодильнику.
торт
9. У холодному вигляді він смакується просто чудово: поєднання світлого і шоколадного бісквіта з кремом із сиру "філадельфія" - гармонійне. Такий торт можна просочувати і іншим кремом. Наприклад, в даному випадку також ідеально підійде вершковий крем.

Схожі рецепти