Леопардовий хліб

Леопардовий хліб
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Якщо ви коли-небудь бачили леопардовий хліб, напевно були в захваті. І справа не тільки в приголомшливому зовнішньому вигляді (леопардовому розфарбувати), але і в відмінних смакових якостях. Красиво і апетитно!

опис приготування:

Якщо ви знаєте, як приготувати леопардовий хліб, напевно дуже любите незвичайні і красиві страви. & Quot; Ефект леопарда" досягається за рахунок різного забарвлення тесту. можливо, з першого разу не вийде добитися ідеального кольору шарів, але не варто засмучуватися, адже в будь-якому випадку випічка вийде дуже ефектною. хай щастить!

  • цукор— 70 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • дріжджі— 4 грами
  • борошно— 375 грам
  • Какао-порошок— 20 грам
  • Крохмаль кукурудзяний— 25 грам
  • молоко— 250 мілілітрів
  • жовток— 1 штука
  • вершки— 1 Ст. ложка
леопардовий хліб - фото крок 1 Варимо молоко з крохмалем до загустіння, перемішуючи ложкою. Знімаємо з вогню і додаємо масло. перемішуємо, даємо масі охолонути. кладемо цукор, сіль і дріжджі, засипаємо просіяне борошно. замішуємо тісто. Поділяємо його на 3 частини: одну велику і дві менші. Беремо дві ємності: в одній змішуємо 15 грам какао 1 ст. L. молока, а в інший - 5 грам какао 0,5 ст. L. молока. Підмішуємо в дві маленьких частини тесту какао з молоком, ретельно обминають руками. Виходить три різних за кольором шматка тесту. Загортаємо їх в харчову плівку і кладемо в холодильник на 8 годин.

леопардовий хліб - фото крок 2 Поділяємо кожен шматок тіста на сім рівних частин.

леопардовий хліб - фото крок 3 Шматок найтемнішого тесту розгортаємо в тонкий корж. Шматок трохи світліше розгортаємо в ковбаску і кладемо на корж, zashtipиvaem кінець.

леопардовий хліб - фото крок 4 Таким же чином поступаємо і з білим тестом, загортаючи в нього найтемніші ковбаски. Формуємо безліч різнокольорових ковбасок однакової довжини (за розміром форми).

леопардовий хліб - фото крок 5 Перекладаємо ковбаски в форму для запікання, чергуючи їх між собою. Руками надаємо хлібу бажану форму. Накриваємо форму рушником на 1 час, щоб тісто трохи піднялося. Змащуємо хліб збитим з вершками жовтком. Випікаємо в духовці 45 хвилин, температура - 180 градусів. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

«леопардовий» бріош

«леопардовий» бріош

Оригінальний і смачний солодкий хліб, відрізавши шматочок якого ви виявите сюрприз:) Дуже сподобається такий хліб дітям і вони із задоволенням з'їдять бутерброд з шматочком "; леопардового" хліба. готуємо! опис приготування: Хочете спекти оригінальний французький хліб-пиріг? Повозитися трохи д...

читати далі
Леопардовий кекс

Леопардовий кекс

Всі ми печемо мармуровий кекс. Багато печуть «Зебра», що, по суті, теж саме. А я пропоную спекти кекс не в смужку або мереживною, а в цятки, як у леопарда! красотища! опис приготування: «Леопардовий» кекс можна пекти в будь-якій формі: в круглій, прямокутної або з отвором посередині. Порядок з...

читати далі
Торт «леопардовий»

Торт «леопардовий»

Незвичайний торт "; Леопардовий" готується на бісквітної основі з додаванням крему. Його родзинка - в незвичайній забарвленні усередині. Якщо хочете здивувати гостей, використовуйте цей рецепт для створення тортика! опис приготування: Здивувати своїх гостей можна незвичайним десертом до чаю. Д...

читати далі
Курка з полуницею

Курка з полуницею

кухня — відмінне місце для творчості. Тут народжуються нові смаки, поєднання, блюда. Іноді хочеться чогось яскравого, незвичайного, як курка з полуницею. виглядає блюдо — Очманіти, а смак — чудо! опис приготування: Курка з полуницею — чудове блюдо. Його хочеться їсти (вже навіть очима), воно ч...

читати далі
Домашні цукерки з арахісом

Домашні цукерки з арахісом

Рецепт приготування домашніх цукерок з арахісом. Цукерки готуються досить швидко, і виходять дуже смачними. опис приготування: Основними інгредієнтами приготування цукерок є: обсмажений арахіс, згущене молоко, вершкове масло і какао. Цукерки приготувати зовсім не складно. Згущене молоко— 250...

читати далі