Рецепт Торт «Карпати» фото

Торт «Карпати»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Для тих, хто готовий витратити кілька годин на кухні для створення маленького солодкого шедевра, хочу запропонувати цей рецепт. Чудовий варіант для святкового столу, красивий і смачний тортик.

Опис приготування:

Цей десерт багатьом знайомий ще з дитинства. Повторити в домашніх умовах його нескладно, проте процес дійсно займає чимало часу. Якщо ви хочете побалувати себе і близьких, раджу спробувати цю ідею, як приготувати торт"Карпати" .

  • Вершкове масло - 300 грам (тісто)
  • Цукор - 500 грам (тісто)
  • Борошно - 600 грам (тісто)
  • Крем - 150 грам (тісто)
  • Яйце - 10 штук (тісто)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки (тісто)
  • Цукор - 400 грам (заварний крем)
  • Молоко - 700 мілілітрів (заварний крем)
  • Яйце - 4 штуки (заварний крем)
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки (заварний крем)
  • Борошно - 3 Ст. Ложки (заварний крем)
  • Шоколад - 100 грам (шоколадний крем)
  • Вершкове масло - 400 грам (шоколадний крем)
  • Вершки - 50 мілілітрів (шоколадний крем)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (заварний крем)
  • Вода - 2 Ст. Ложки (шоколадний крем)
торт
Насамперед включіть її, розігрійте до 180 градусів. Акуратно відокремте жовтки від білків, збийте з цукром і вершковим маслом до однорідності, всипте розпушувач і просіяне борошно, додайте сметану.
торт
Окремо збийте білки і введіть в тісто. Акуратно перемішайте. Підготуйте лист, викладіть невелику частину тесту і спечіть тонкий корж. Загалом має вийти 6 штук.
торт
Поки печуться коржі можна зварити крем. Яйця з молоком і цукром збийте до однорідності, додайте крохмаль і борошно, перемішайте. Поставте на вогонь і варіть крем до загустіння. Зніміть і додайте какао, попередньо розчинивши його в окропі. Перемішайте і остудіть.
торт
Розтопіть шоколад в гарячих вершках, перемішайте, остудіть. Приблизно через годину викладіть розм'якшене вершкове масло, збийте крем і перемішайте його з заварним. Готовим кремом змастіть 5 коржів. Залиште на 4-6 годин. Тільки після цього акуратно розріжте на 3 частини.
торт
Кожну частину потрібно розрізати по діагоналі.
торт
Відкладений раннє корж також розріжте на 3 частини (це буде основа). Викладіть шматочки торта ось таким чином, змастивши між собою кремом. Вийде 3 "& Quot гори; .
торт
Тепер залиште тортик на ніч, щоб він як слід просочився. При бажанні можна прикрасити наші"Карпати" кремом або цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти