Торт із заварного крему
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з заварним кремом (торти, тістечка, кекси) - це смачний десерт для частування. А чи пробували ви випічку на основі такого крему? Розповім про те, як приготувати торт з заварного крему.
Ви здивуєтеся дізнавшись, що для приготування не випікають окремо коржі, і не варять крем. Цей торт тане в роті. Запевнюю вас, що такого ніжного і делікатного десерту вам ще не доводилося куштувати. Подавайте торт тільки після охолодження, щедро прикрасивши його цукровою пудрою.
- Вершкове масло - 125 грам
- Молоко - 0, 5 L
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 130 грам(+1 столова ложка )
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 115 грам
- Апельсин - 1 штука(Cedra)
1. Мартенс відділи Желтков, перекладіть жовтки в чашу міксера, додайте апельсинову цедру, цукрову пудру і збивайте до появи піни, влийте розтоплене вершкове масло кімнатної температури, перемішайте. Просійте порційно борошно, в окремій каструлі з'єднайте молоко з ваніллю і підігрійте, але не кип'ятіть, потім влийте тонкою цівкою в чашу. Вийде рідка маса.
2. В окремій мисці збийте курячі білки з ложкою цукрової пудри до утворення м'яких піків. За допомогою лопатки вмішайте білки в чашу міксера до решти інгредієнтів (частина).
3. Форму для випічки застеліть пергаментом, вилийте в неї підготовлений крем і відправте в розігріту до 150 градусів духовку на 45-60 хвилин.
4. Якщо на поверхні утворилася скоринка, а ви штовхне форму і помітні хвилі, значить торт вже готовий. Дістаньте форму і залиште для охолодження.
5. Повністю остиглий торт дістаньте з форми, прикрасьте його цукровою пудрою і при бажанні обріжте нерівні краї.
6. Виходить тришарові торт з прошарком з заварного крему. Насолоджуйтесь ніжним десертом.