Рецепт Пасха з заварного крему фото

Пасха з заварного крему
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Головним десертом святкового столу є, звичайно ж, пасха. Приготувати її можна по-різному, в тому числі і з заварного крему і сиру. Десерт виходить неймовірно ніжним, варто спробувати!

Опис приготування:

Пропоную приголомшливий і дуже незвичайний рецепт приготування паски з заварним кремом. Такий крем можна використовувати і для паски, також результат здивує і порадує. Рецептів паски існує величезна кількість, і цей - один з кращих. Заварний крем додасть велику ніжність і еластичності пасці.

  • Цукрова пудра - 250 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ізюм, горіхи і цукати - 200 За смаком
  • Ванільний цукор - За смаком
  • Сир - 500 грам
великдень з заварного крему - фото крок 1
1. Цей рецепт цікавий тим, що заварюється крем, який після з'єднується з сиром. Сир я брала домашній, середньої жирності. Якщо він занадто водянистий, то можна залишити його в марлі на одну годину під гнітом.
великдень з заварного крему - фото крок 2
2. Сир слід протерти через сито.
великдень з заварного крему - фото крок 3
3. Крем повинен бути без крупинок цукру, однорідної маси. Саме тому збивається цукрова пудра з розм'якшеним вершковим маслом (можна масло замінити жирними вершками). Збивати потрібно до стану пишної маси, після чого поставте на водяну баню і проваріть близько 7 хвилин.
великдень з заварного крему - фото крок 4
4. Змішуємо отриманий крем з сиром, додаємо ванільний цукор.
великдень з заварного крему - фото крок 5
5. Додаємо густу сметану або вершки і продовжуємо збивати.
великдень з заварного крему - фото крок 6
6. Додаємо горіхи, цукати і родзинки (родзинки попередньо краще замочити в холодній воді на 20 хвилин). Перемішуємо дерев'яної або пластикової лопаткою.
великдень з заварного крему - фото крок 7
7. Викладаємо на марлю в форму для паски.
великдень з заварного крему - фото крок 8
8. Закриваємо тепер форму марлею і ставимо під гніт в холодильник.
великдень з заварного крему - фото крок 9
9. Я зазвичай це роблю на ніч. Вранці знімаю акуратно форму і марлю, після чого паска з заварного крему готова.
великдень з заварного крему - фото крок 10
10. Прикрашайте її за вашим бажанням. У таку паску можна додавати не тільки заварний крем, але також згущене молоко, вершки, чисте вершкове масло і т.Д.

Схожі рецепти