Пасха з заварного крему
(покроковий рецепт з фото)
Головним десертом святкового столу є, звичайно ж, пасха. Приготувати її можна по-різному, в тому числі і з заварного крему і сиру. Десерт виходить неймовірно ніжним, варто спробувати!
Пропоную приголомшливий і дуже незвичайний рецепт приготування паски з заварним кремом. Такий крем можна використовувати і для паски, також результат здивує і порадує. Рецептів паски існує величезна кількість, і цей - один з кращих. Заварний крем додасть велику ніжність і еластичності пасці.
- Цукрова пудра - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Ізюм, горіхи і цукати - 200 За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
- Сир - 500 грам
1. Цей рецепт цікавий тим, що заварюється крем, який після з'єднується з сиром. Сир я брала домашній, середньої жирності. Якщо він занадто водянистий, то можна залишити його в марлі на одну годину під гнітом.
2. Сир слід протерти через сито.
3. Крем повинен бути без крупинок цукру, однорідної маси. Саме тому збивається цукрова пудра з розм'якшеним вершковим маслом (можна масло замінити жирними вершками). Збивати потрібно до стану пишної маси, після чого поставте на водяну баню і проваріть близько 7 хвилин.
4. Змішуємо отриманий крем з сиром, додаємо ванільний цукор.
5. Додаємо густу сметану або вершки і продовжуємо збивати.
6. Додаємо горіхи, цукати і родзинки (родзинки попередньо краще замочити в холодній воді на 20 хвилин). Перемішуємо дерев'яної або пластикової лопаткою.
7. Викладаємо на марлю в форму для паски.
8. Закриваємо тепер форму марлею і ставимо під гніт в холодильник.
9. Я зазвичай це роблю на ніч. Вранці знімаю акуратно форму і марлю, після чого паска з заварного крему готова.
10. Прикрашайте її за вашим бажанням. У таку паску можна додавати не тільки заварний крем, але також згущене молоко, вершки, чисте вершкове масло і т.Д.