Торт «ідеальний»
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього торта нам не знадобиться духовка і не потрібно буде витрачати годинник на сам процес, оскільки коржі смажаться на сковороді. Цей рецепт здивує кожну господиню своєю простотою.
Прекрасний рецепт торта на швидку руку, який навіть не доведеться випікати. Приготувати його на безліч коржів можна на сковороді всього за півтори години. Крем потрібен заварний, а в якості прикраси використовується звичайний молочний шоколад.
- Яйця - 3 штуки
- Згущене молоко - 200 грам
- Борошно - 1 Склянка(3 ст. L. В вершках)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1/2 чайних ложки (для погашення соди)
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Молочний шоколад - 50 грам
- Вершкове масло - 200 грам

1. Замішуємо тісто: збиваємо одне яйце, згущене молоко, гасимо оцтом соду, додаємо борошно. Доводимо все до однорідної консистенції і випікаємо коржі як млинці - на гарячій сковороді, змащеній маслом.

2. Складаємо стопкою і даємо їм охолонути. Смажиться один корж не більше 3 хвилин.

3. Окремо робимо заварний крем. Для цього змішайте цукор, просіяне борошно, молоко (залиште 3 ст. Ложки), два яйця і ванільний цукор в сотейнику, збиваючи вінчиком, варіть на повільному вогні до загусання. У готовий гарячий крем додайте олію. Перемішайте.

4. Промащуємо коржі, а потім розтоплюємо какао з 3 ст. L. Молока, додаємо молочний шоколад і після виливаємо за допомогою кондитерського шприца на верхній шар. Потім зубочисткою робимо візерунки. Ставимо торт в холодильник хоча б на одну годину.

5. Такий торт можна приготувати на швидку руку і вже через одну годину він готовий до вживання.

6. Ось так він виглядає в розрізі. Якщо у вас сковорода з антипригарним покриттям, але змащувати її не потрібно, а якщо звичайна - то використовуйте звичайне рослинне масло без запаху (змащувати за допомогою кулінарного пензлика).