Торт «Хатинка у селі»
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього торта духовка нам не знадобиться. А все тому, що готувати цей торт ми будемо з млинців. Ніжна начинка з сметанним кремом з легкої вишневої кислинкою сподобається всім!
Незвичайний підхід до млинців. Дуже смачний і ніжний торт! Для начинки вишню можна замінити на будь-які інші ягоди, наприклад, малину или смородину. Пригощайтеся!
- Яйце - 2 штуки
- Кефір - 600 мілілітрів
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 1 склянок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крем 30 % - 500 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Вишня - 400 грам
- Шоколад - 100 грам

Для млинців змішайте яйця з цукром. Додайте рослинне масло, кефір і борошно. Замісити рідке тісто.

Напечіть млинці.

Для сметанного крему збийте жирну сметану з цукровою пудрою.

На кожен млинець викладіть трохи сметанного крему і вишні. Скрутіть трубочкою.

Викладіть на тарілку гіркою.

Зовні торт змастіть сметанним кремом.

Зверху полийте торт розтопленим шоколадом і поставте в холодильник на 2-3 годину, щоб він застиг.

Приємного чаювання!