Рецепт Торт «Хатинка у селі» фото

Торт «Хатинка у селі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Для приготування цього торта духовка нам не знадобиться. А все тому, що готувати цей торт ми будемо з млинців. Ніжна начинка з сметанним кремом з легкої вишневої кислинкою сподобається всім!

Опис приготування:

Незвичайний підхід до млинців. Дуже смачний і ніжний торт! Для начинки вишню можна замінити на будь-які інші ягоди, наприклад, малину или смородину. Пригощайтеся!

  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір - 600 мілілітрів
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 склянок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем 30 % - 500 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Вишня - 400 грам
  • Шоколад - 100 грам
торт
Для млинців змішайте яйця з цукром. Додайте рослинне масло, кефір і борошно. Замісити рідке тісто.
торт
Напечіть млинці.
торт
Для сметанного крему збийте жирну сметану з цукровою пудрою.
торт
На кожен млинець викладіть трохи сметанного крему і вишні. Скрутіть трубочкою.
торт
Викладіть на тарілку гіркою.
торт
Зовні торт змастіть сметанним кремом.
торт
Зверху полийте торт розтопленим шоколадом і поставте в холодильник на 2-3 годину, щоб він застиг.
торт
Приємного чаювання!

Схожі рецепти