Торт «гамбургер»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Шукайте оригінальні ідеї оформлення тортів? Якщо більшість варіантів здаються вельми пересічними, пропоную рецепт торта"Гамбургер" . Це відмінна ідея сюрпризу для всіх любителів фаст-фуду.
Опис приготування:
Приготувати торт"Гамбургер" в домашніх умовах досить смілива ідея, але при цьому процес не можна назвати надмірно складним. Навіть новачок в кондитерській справі в змозі впоратися з цим тортиком, досить лише докласти трохи зусиль.
- Бісквітний корж - 2 штуки
- Шоколадний корж - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 500 грам
- Мастика - 500 грам
- Харчові барвники - 5-6 штук
1. Рецепт приготування торта"Гамбургер" - це більшою мірою інструкція по прикрасі. Перед початком процесу необхідно спекти 2 бісквітних коржа за перевіреним рецептом. Їм потрібно надати форму булочок, зрізавши трохи дно. Вершкове масло збити до однорідної консистенції з обрізками бісквіта. Отриманою масою обмазати коржі (один зверху, другий знизу), формуючи закруглені краї. В цей тортик можна зробити будь-який крем на смак. Розділити його на 2 частини - в один додати червоний барвник, у другий - жовтий.
2. Мастику розкачати тонко і обгорнути бісквіти, загортаючи трохи краю мастики, як на картинці.
3. На краях булочки потрібно зробити невеликі смужки. Досить зручно це зробити за допомогою зубочистки.
4. Верхній корж також обтягнути тонко розкачане мастикою, загортаючи зайві краю всередину.
5. Невелика кількість мастики забарвити за допомогою харчових барвників і зліпити елементи начинки - листочки салату, бекону, помідор і т.Д.
6. Верхній корж забарвити за допомогою харчового барвника в злегка жовтуватий колір. З мастики вирізати невеликі шматочки, імітує насіння кунжуту.
7. На нижній корж намазати червоний крем, який буде кетчупом. Потім викласти листочки салату і помідори.
8. Потім викласти"котлету" (шоколадний корж) і змастити її рясно жовтим кремом. Доповнити елементами декору і накрити верхнім коржем. Торт"Гамбургер" в домашніх умовах готовий!