Торт «Ферреро Роше»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт торта"Ферреро Роше" я побачила в кулінарному шоу. Дуже сподобався. Зовсім не важкий, і корж готується легко і крем. Прикрашається цукерками"Ферреро Роше" . Спробуйте.
Опис приготування:
Ви переконаєтеся, що в приготуванні торта немає нічого складного. Тісто буде звичайним шоколадним бісквітом, рецепт якого ви зможете використовувати для інших тортів і десертів. А шоколадний крем можна зробити так і з молочного шоколаду, але я віддаю перевагу з гіркого. Тоді смак більш насичений і відмінно поєднується з ніжним бісквітом і горішками. Не забудьте перед приготуванням включити духовку розігріватися на 180 градусів. Торт"Ферреро Роше" вам обов'язково сподобається!
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Funduk - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Порошок какао - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам (заздалегідь дістаньте з холодильника.)
- Гіркий шоколад - 250-300 грам
- Шоколадний крем - 7 Ст. Ложок (наприклад, Nutella.)
- Цукерки Ферреро Роше - 10-20 штук
Збийте яйця з цукром.
Змішайте порошок какао з борошном і розпушувачем.
Додайте до збитим з цукром яєць і перемішайте.
Вилийте отриманий шоколадний бісквіт в форму для випікання. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 40 хвилин.
Коли бісквіт вже майже готовий, приступайте до приготування крему. Змішайте шоколадний крем з вершковим маслом.
Потім додайте топлений гарячий шоколад. Перемішайте.
Готовий бісквіт розрізати навпіл уздовж і змастіть кремом обидва коржа.
Прикрасьте торт"Ферреро Роше" рубаним горіхом фундук і цукерками Ферреро Роше. Смачного.