Рецепт Торт «Ферреро Роше» фото

Торт «Ферреро Роше»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Рецепт торта "ферреро Роше" я побачила в кулінарному шоу. Дуже сподобався. Зовсім не важкий, і корж готується легко і крем. Прикрашається цукерками "ферреро Роше" . Спробуйте.

Ви переконаєтеся, що в приготуванні торта немає нічого складного. Тісто буде звичайним шоколадним бісквітом, рецепт якого ви зможете використовувати для інших тортів і десертів. А шоколадний крем можна зробити так і з молочного шоколаду, але я віддаю перевагу з гіркого. Тоді смак більш насичений і відмінно поєднується з ніжним бісквітом і горішками. Не забудьте перед приготуванням включити духовку розігріватися на 180 градусів. Торт "ферреро Роше" вам обов'язково сподобається!

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Funduk - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Порошок какао - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам (заздалегідь дістаньте з холодильника.)
  • Гіркий шоколад - 250-300 грам
  • Шоколадний крем - 7 Ст. Ложок (наприклад, Nutella.)
  • Цукерки Ферреро Роше - 10-20 штук
торт
Збийте яйця з цукром.
торт
Змішайте порошок какао з борошном і розпушувачем.
торт
Додайте до збитим з цукром яєць і перемішайте.
торт
Вилийте отриманий шоколадний бісквіт в форму для випікання. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 40 хвилин.
торт
Коли бісквіт вже майже готовий, приступайте до приготування крему. Змішайте шоколадний крем з вершковим маслом.
торт
Потім додайте топлений гарячий шоколад. Перемішайте.
торт
Готовий бісквіт розрізати навпіл уздовж і змастіть кремом обидва коржа.
торт
Прикрасьте торт "ферреро Роше" рубаним горіхом фундук і цукерками Ферреро Роше. Смачного.

Схожі рецепти