Рецепт Торт «черепашка» фото

Торт «черепашка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже простий у приготуванні і оригінальний в оформленні тортик, який напевно припаде до смаку як дорослим, так і діткам. Якщо шукаєте нескладний десерт, зверніть увагу на цей рецепт.

Опис приготування:

Існує кілька варіантів, як приготувати торт"Черепашка" , але всі вони сходяться в одному - це ніжні печеньки, перемазаний великою кількістю сметанним кремом. А ось що стосується оформлення, то тут ви можете проявляти фантазію. Тортик виходить дуже ніжним і буквально тане в роті. Рекомендую обов'язково спробувати його.

  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 1.5 склянки(+ за смаком в крем)
  • Сода - 1 Чайна ложка (неповна )
  • Крем - 700 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Шоколад - 60 грам (можна замінити какао і молоком з цукром)
торт
1. У мисочку вбийте яйця і цукор. Міксером або віночком збийте до однорідності.
торт
2. Соду просійте з борошном і всипте в яйця, продовжуючи збивати.
торт
3. Деко змастіть маслом як слід. Тісто дуже рідке, тому викладайте ложкою на відстані один від одного.
торт
4. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте печиво хвилин 5-6 до легкої рум'яності.
торт
5. З кремом теж все досить просто: збийте сметану з цукром. Кількість цукру залежить від ваших смакових уподобань.
торт
6. А далі - справа за вашою фантазією. Викладайте печива і формуйте черепаху. Кожен шар ретельно промазуйте кремом.
торт
7. Ось один з можливих варіантів черепашки.
торт
8. Прикрасити можна шоколадною глазур'ю, наприклад. Для її приготування розтопіть шоколад (якщо його немає, то розчиніть в теплому молоці цукор, ложку какао і вершкове масло).
торт
9. Полийте тортик глазур'ю.
торт
10. І прикрасьте панцир залишками крему.
торт
11. Щоб торт був по-справжньому смачним, він повинен добре просочитися. А після можна нарізати порційними шматочками і подавати до столу.

Схожі рецепти