Десерт-примха «черепашка»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудової солодощі в традиціях серйозних і педантичних німецьких кондитерів.
Ці забавні за формою і дуже смачні по своїм інгредієнтам «черепашки» порадують всіх, кого ви ними почастуєте. Ось побачите, всі стануть просити добавки і випитувати у вас рецепт цього оригінального ласощі!
- Крендельков - 20 штук
- karamelek - 20 штук( покритих шоколадом )
- orexa Pekan - 20 штук (половинок)
1. Прогріти духовку до температури 150 градусів Цельсія і вибрати найдрібніший з листів.
2. Деко вистелити промасленим папером, розкласти на ній кренделі.
3. На кожен кренделек помістити по шоколадної карамельці, щоб вона щільно трималася.
4. Запікати основу майбутніх «черепашок» протягом 4-5 хвилин. Як тільки карамель сплавиться, деко з крендельками витягнути з духовки.
5. Поки карамель ще тепла і пластична, втиснути в кожен кренделек половинку горіха пекан. Подавати частування потрібно, коли карамель повністю охолоне.
6. Можна прикрасити «черепашок» кольоровою глазур'ю. Зберігати подібний десерт можна досить довго в контейнерах з кришкою, проте це вам не вдасться - вже дуже смачні виходять «черепашки».