Рецепт Печиво «примха» Містраль фото

Печиво «примха» Містраль
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Ягоди, Журавлина
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка, Печиво

Поділюся з вами рецептом того, як приготувати печиво "блажь" Містраль, яке ви могли бачити в магазині. Воно дуже м'яке, тане в роті і має кілька варіантів добавок.

Ми з вами зробимо його з сушеної журавлиною. По суті, це вівсяне печиво, але з невеликим секретом. Замість пластівців будемо використовувати вівсяну муку, а пекти все буде всього 15 хвилин. Саме тому вийде повітряна структура, а не така жорстка, як у звичній випічки цього виду.

  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Борошно вівсяне - 2 склянки
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Журавлина сушена - 50 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
печиво
Масло розтопіть і змішайте його з медом.
печиво
В іншій мисці збийте яйце з цукром, а потім змішайте з масляною сумішшю.
печиво
Додайте в масу сметану, перемішайте до єдиної консистенції.
печиво
Окремо просійте обидва види борошна з розпушувачем. Потім акуратно вмішати їх в масу.
печиво
Замішайте тісто. Всипте в нього журавлину. Залиште його на 30 хвилин в холодильнику, потім обомніте його, додавши трохи борошна.
печиво
Розігрійте духовку до 180 градусів. З тіста сформуйте маленькі коржі.
печиво
Запікайте печиво 15-20 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти