Рецепт Салат «черепашка» фото

Салат «черепашка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Святковий салат вашій увазі. Не знаю, чим здивувати гостей? Тоді дивимося рецепт салату"Черепашкa" і готуємо в задоволення собі і гостям!

Опис приготування:

Для приготування салату"Черепашка" нам знадобиться куряче філе (дві штучки), відварені яйця, твердий сир, кисло-солодкі яблука, цибулина (однією великою цілком вистачить), волоські горіхи і легкий майонез. До речі, знаю, що деякі додають ананас в салат, але мені здається він тільки зайвим буде, коли їсти яблука. Прикрашаємо салат у вигляді черепашки за допомогою зелені і горіхів.

  • Курка - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Яблук - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Горіхи - 150 грам
  • Спеції, майонез - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Білок трьом на дрібній тертці.
салат
А також жовток і сир.
салат
Волоські горіхи подрібнити.
салат
Цибулю дрібно ріжемо, яблука тремо на тертці, курку теж дрібно поріжте. На блюдо викладаємо білки, змащуємо трохи майонезом. Зверху філе, його теж майонезом змастіть.
салат
Потім яблука, знову майонез.
салат
Потім тертий сир і жовтки. Між ними і зверху - теж майонез.
салат
Зверху посипаємо горіхами. Викладаємо цілі у вигляді лапок черепашки.
Готовий салат"Черепашка" прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти