Салат «черепашка»
(покроковий рецепт з фото)
Святковий салат вашій увазі. Не знаю, чим здивувати гостей? Тоді дивимося рецепт салату "черепашкa" і готуємо в задоволення собі і гостям!
Для приготування салату "черепашка" нам знадобиться куряче філе (дві штучки), відварені яйця, твердий сир, кисло-солодкі яблука, цибулина (однією великою цілком вистачить), волоські горіхи і легкий майонез. До речі, знаю, що деякі додають ананас в салат, але мені здається він тільки зайвим буде, коли їсти яблука. Прикрашаємо салат у вигляді черепашки за допомогою зелені і горіхів.
- Курка - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сир - 100 грам
- Яблук - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Горіхи - 150 грам
- Спеції, майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Білок трьом на дрібній тертці.
А також жовток і сир.
Волоські горіхи подрібнити.
Цибулю дрібно ріжемо, яблука тремо на тертці, курку теж дрібно поріжте. На блюдо викладаємо білки, змащуємо трохи майонезом. Зверху філе, його теж майонезом змастіть.
Потім яблука, знову майонез.
Потім тертий сир і жовтки. Між ними і зверху - теж майонез.
Зверху посипаємо горіхами. Викладаємо цілі у вигляді лапок черепашки.
Готовий салат "черепашка" прикрашаємо зеленню. Смачного!
Готовий салат "черепашка" прикрашаємо зеленню. Смачного!