Торт бісквітний з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, чим порадувати улюблену сім'ю на свято, тоді дивіться, як приготувати торт бісквітний з фруктами. Він завжди виручить, якщо у вас немає ідей щодо десерту на свято.
Бісквіт прекрасно поєднується з будь-яким кремом, але мені здається, що сметанний найкраще його просочує. До того ж, з фруктами сметанний крем теж прекрасно поєднується! Щоб приготувати торт бісквітний з фруктами ви можете взяти будь-які фрукти на свій смак. Влітку і восени це можуть бути будь-які сезонні ягоди і фрукти, а взимку можна взяти ягоди з варення або консервовані фрукти, вийде нічим не гірше.
Дивіться, як приготувати торт бісквітний з фруктами.
- Яйця - 5 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Цукор - 400-450 грам
- Крем 20 % - 1 Склянка
- Чорниця - 1 Склянка
- Абрикоси - 4-5 штук
- Малина - За смаком
- М'ята - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Дістаньте яйця з холодильника, щоб вони не були холодними.
Борошно обов'язково просійте через сито.
Борошно обов'язково просійте через сито.
Міксером на низькій швидкості збийте яйця.
Потім додайте пакетик ванільного цукру і 180 грам звичайного цукру. Збивайте на великій швидкості хвилин 5-7, поки маса не збільшиться в об'ємі в 3-4 рази.
Додайте поступово борошно і перемішайте добре, щоб не було грудочок. Тільки не сильно перемішуйте, щоб яйця не опало.
Випікайте в розігрітій до 175-185 С духовці хвилин 45-50. Духовку не відчиняйте, готовність перевірите в кінці за допомогою зубочистки.
Готовий бісквіт остудіть.
Готовий бісквіт остудіть.
Розріжте бісквіт на два коржі.
Підготуйте фрукти і ягоди, промийте їх і висушіть.
Підготуйте фрукти і ягоди, промийте їх і висушіть.
Smetanu круто, потім збийте зі склянкою цукру до отримання пишної, однорідної білої маси.
Змастіть кремом корж.
Змастіть кремом корж.
Викладіть поверх крему на перший корж тонко порізані шматочки абрикос, можна додати в прошарок і чорницю, вона не сильно велика, випирати НЕ буде.
Потім покладіть верхній корж і змастити кремом торт з усіх боків.
Прикрасьте ягодами і фруктами.
Потім покладіть верхній корж і змастити кремом торт з усіх боків.
Прикрасьте ягодами і фруктами.
Готовий торт бісквітний з фруктами краще відправити на ніч в холодильник для просочення, тоді він стане набагато смачніше.
У розрізі видно прошарок з фруктів.
Перед подачею можете прикрасити листочками м'яти.
Смачного!
У розрізі видно прошарок з фруктів.
Перед подачею можете прикрасити листочками м'яти.
Смачного!