Торт без випічки з желе
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт торта без випічки з желе під цікавою назвою "бите скло" з'явився не так давно, але нашим господиням вже дуже полюбився! ви зрозумієте - дуже легкий, але і святковий при цьому!
Неймовірно цікавий і простий рецепт торта без випічки з желе, Чи не справедливість? Дуже красиво виглядає, та й на смак просто-таки чудовий! Так що я сподіваюся, ви такий рецепт приготування торта без випічки з желе оціните!
- Крекер - 350 грам
- Крем - 500 грам
- Цукор - 100 грам
- Желатин - 10 грам
- Желе - 3 штуки(3 пакетика з різними смаками)
- Фрукти - За смаком
1. Желе готуємо так, як написано на упаковці, тільки води беремо менше - колір повинен бути яскравим!
2. Сметану збиваємо з цукром. Додамо розведений попередньо желатин.
3. Тепер глибоку миску вистилає харчовою плівкою, красиво викладаємо фрукти.
4. Змішаємо сметанним суміш з крекером і шматочками застиглого фруктового желе. Заливаємо фрукти і залишимо в холодильнику до застигання. Дістаємо, перевертаємо - готово!