Рецепт Чорничний торт без випічки фото

Чорничний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Чорниця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Чорничний торт приготувати дуже просто і до того ж швидко. Він має приголомшливий смак і красивий зовнішній вигляд. Такий десерт легко прикрасить святковий стіл, спробуйте!

До вашої уваги - простий рецепт приготування чорничного торта без випічки. Торт готується дуже швидко, виходить неймовірно красивим і апетитним. Найкраще приготувати такий тортик до святкового столу. Відразу зазначу, що використовував заморожену чорницю, так як готував цей торт під час зиязиках канікул. Хай щастить!

  • Печиво - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 500 грам
  • Крем - 500 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Чорниця - 200 грам (заморожена)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
чорничний торт без випічки - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
чорничний торт без випічки - фото крок 2
Печиво потрібно розмолоти в дрібну крихту, а потім змішати з розтопленим вершковим маслом. Отриману масу поміщаємо в форму для запікання.
чорничний торт без випічки - фото крок 3
Форму з печивом і маслом поставте в холодильник, тим часом приготуємо крем. Протріть сир через сито, а потім збийте до однорідності з сметаною і цукром.
чорничний торт без випічки - фото крок 4
Чорницю перемелює до стану пюре. Сирну масу розділіть на 2 частини (одна трохи менше). У меншу частину додайте чорницю і перемішайте.
чорничний торт без випічки - фото крок 5
Желатин розведіть у воді. Вершки розігрійте і додайте в них набряклий желатин, розмішайте, щоб він розчинився. Потім, половину желатину кладемо в першу масу крему, іншу половину - в другу. Форму для запікання дістаньте з холодильника, вздовж бортика викладіть кільце з пергаментного паперу. Начинку викладаємо чергуючи, в народі "зеброю" .
чорничний торт без випічки - фото крок 6
За допомогою дерев'яної ложки або палички, зробіть красиві лінії. Поставте торт в холодильник для застигання, перед подачею видаліть папір. Смачного!

Схожі рецепти