Чорничний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Чорничний торт приготувати дуже просто і до того ж швидко. Він має приголомшливий смак і красивий зовнішній вигляд. Такий десерт легко прикрасить святковий стіл, спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування чорничного торта без випічки. Торт готується дуже швидко, виходить неймовірно красивим і апетитним. Найкраще приготувати такий тортик до святкового столу. Відразу зазначу, що використовував заморожену чорницю, так як готував цей торт під час зиязиках канікул. Хай щастить!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 500 грам
- Крем - 500 грам
- Цукор - 400 грам
- Чорниця - 200 грам (заморожена)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Желатин - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Печиво потрібно розмолоти в дрібну крихту, а потім змішати з розтопленим вершковим маслом. Отриману масу поміщаємо в форму для запікання.
Форму з печивом і маслом поставте в холодильник, тим часом приготуємо крем. Протріть сир через сито, а потім збийте до однорідності з сметаною і цукром.
Чорницю перемелює до стану пюре. Сирну масу розділіть на 2 частини (одна трохи менше). У меншу частину додайте чорницю і перемішайте.
Желатин розведіть у воді. Вершки розігрійте і додайте в них набряклий желатин, розмішайте, щоб він розчинився. Потім, половину желатину кладемо в першу масу крему, іншу половину - в другу. Форму для запікання дістаньте з холодильника, вздовж бортика викладіть кільце з пергаментного паперу. Начинку викладаємо чергуючи, в народі "зеброю" .
За допомогою дерев'яної ложки або палички, зробіть красиві лінії. Поставте торт в холодильник для застигання, перед подачею видаліть папір. Смачного!