Торт «Бджілка Майя»
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - майстер клас, як зробити торт "бджілка Майя" в домашніх умовах! По суті, якщо проявити трохи терпіння і фантазії, у вас все вийде без проблем! Смачно і дуже красиво!
Рецепт приготування торта "бджілка Майя" вам точно сподобається, адже хто ж не любить бути для своїх діток доброю феєю? У мене, правда, своїх дітей поки немає, тому я його презентувала на перший день народження дочки своєї подруги. Звичайно, маленьким солодкого ще не можна, а ось ми, дорослі, тортик умялі з превеликим задоволенням! мастика - це дуже цікавий досвід, спробуйте і ви!
- Шоколадний бісквіт - 5-6 штук
- Масляний крем - 1 кілограм
- Мастика - 1.2 кілограма

1. Biskvitи, якщо треба, випікаємо і охолоджуємо. З паперу вирізаємо приблизну заготовку, як буде виглядати бджілка. Прикладаємо на перший корж - і обрізаємо по формі. Обрізки не викидаємо. Робимо так три рази, накладаємо шматки один на одного, промащуючи кремом.

2. Обрізки перемелює в блендері з додаванням сметани або крему, щоб вийшла пастоподібна маса. З неї ми буде робити об'ємні частини: животик, зробимо перехід до крильцям більш плавним і т.Д. Словом, доводимо бджілку до досконалості.

3. Ось приблизно так виглядає підготовлена бджола. Змащуємо її рясно кремом після того, як є кажани.