Рецепт Торт «Бджілка Майя» фото

Торт «Бджілка Майя»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Яйця , Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

До вашої уваги - майстер клас, як зробити торт"Бджілка Майя" в домашніх умовах! По суті, якщо проявити трохи терпіння і фантазії, у вас все вийде без проблем! Смачно і дуже красиво!

Опис приготування:

Рецепт приготування торта"Бджілка Майя" вам точно сподобається, адже хто ж не любить бути для своїх діток доброю феєю? У мене, правда, своїх дітей поки немає, тому я його презентувала на перший день народження дочки своєї подруги. Звичайно, маленьким солодкого ще не можна, а ось ми, дорослі, тортик умялі з превеликим задоволенням! мастика - це дуже цікавий досвід, спробуйте і ви!

  • Шоколадний бісквіт - 5-6 штук
  • Масляний крем - 1 кілограм
  • Мастика - 1.2 кілограма
торт
1. Biskvitи, якщо треба, випікаємо і охолоджуємо. З паперу вирізаємо приблизну заготовку, як буде виглядати бджілка. Прикладаємо на перший корж - і обрізаємо по формі. Обрізки не викидаємо. Робимо так три рази, накладаємо шматки один на одного, промащуючи кремом.
торт
2. Обрізки перемелює в блендері з додаванням сметани або крему, щоб вийшла пастоподібна маса. З неї ми буде робити об'ємні частини: животик, зробимо перехід до крильцям більш плавним і т.Д. Словом, доводимо бджілку до досконалості.
торт
3. Ось приблизно так виглядає підготовлена ​​бджола. Змащуємо її рясно кремом після того, як є кажани.
торт
4. Харчовим барвником фарбуємо великий шматок мастики в жовтий колір. "Ukutaem" в мастику бджолу. Обрізки жовтої мастики нам знадобляться, щоб зробити волосся. Частина мастики фарбуємо в чорний, робимо смужки на тулуб. А з залишків ліпимо оченята, носик, ротик, фарбуємо їх в потрібні кольори.
торт
5. Ось у мене яка гарна вийшла бджілка!

Схожі рецепти