Рецепт Салат «Бджілка» фото

Салат «Бджілка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний салат, який прикрасить будь-який святковий стіл, а його вид порадує як дітей, так і дорослих.

Опис приготування:

Цибуля маринуємо у воді з оцтом близько 20 хвилин. Салат викладаємо шарами в такому порядку - картопля, курка, цибуля, білки, сир, жовтки. Всі верстви крім останнього змащуємо майонезом. Прикрашаємо салат маслинами і кукурудзою і даємо просочитися близько 1 годину. Смачного!

  • Відварене куряче філе - 250 грам
  • Відварену картоплю - 3 штуки
  • Відварені яйця - 4 штуки
  • Твердий сир - 150 грам
  • Консервована кукурудза - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Маслини - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Листя салату - 5 штук
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 грам
салат
Воду змішуємо з оцтом і заливаємо дрібно порізану цибулю. Ми залишаємо на 20 хвилин.
салат
На листя салату викладаємо потертий картопля в формі вісімки. Змащуємо майонезом.
салат
Наступним шаром викладаємо порізане куряче філе. Змащуємо майонезом.
салат
Цибуля віджимаємо від маринаду, викладаємо на філе і змащуємо майонезом.
салат
Відокремлюємо білки від жовтків, білки натираємо на тертці і викладаємо зверху лука. Змащуємо майонезом.
салат
Сир натираємо на дрібній тертці і викладаємо на білок. Змащуємо майонезом.
салат
Натираємо жовток на тертці і викладаємо зверху.
салат
Далі починаємо прикрашати салат. Шию бджілки викладаємо з кукурудзи і маслин в 2 шару.
салат
Рот робимо з шматочка червоного перцю (можна використовувати помідор або морквину). Очі й вії робимо з маслин.
салат
Крильця робимо з твердого сиру. Даємо салату просочитися близько 1 годину.

Схожі рецепти