Рецепт Торт «Бджілка» фото

Торт «Бджілка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо до вас ідуть гості або ви просто вирішили побалувати сім'ю дивовижним десертом, не потрібно переживати. Приготуйте торт"Бджілка" . Для цього вам буде потрібно трохи продуктів і гарний настрій.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати торт"Бджілка" . Він має багате минуле. Він готувався ще нашими бабусями, тому буде дуже приємно згадати незабутній смак дитинства. Торт підійде до будь-якого випадку. Чи стане прекрасним десертом на святковому столі, гості будуть мріяти про добавку і заради цього розсипатися в хвалебних одах господині. Вашим близьким він не просто сподобається, вони в нього закохаються і будуть просити печена вона часто, даючи взамін будь-які обіцянки.

  • Маргарин - 125 грам
  • Цукор - 2 склянки (для тіста - 1 склянка, для крему - 1 склянка.)
  • Яйця курячі - 6 штук (для тіста - 3 шт., для крему - 3 шт.)
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4 склянки (для тіста - 4 склянки, для крему - 2 ст. Ложки.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершкове масло - 250 грам
торт
1. Перед тим як приготувати торт"Бджілка" , візьміть глибоку миску, розітріть маргарин з цукровим піском. Вбийте яйця і ретельно збийте за допомогою міксера. Погасіть харчову соду в оцті і додайте в суміш.
торт
2. Покладіть в тісто мед і знову перемішайте. Поставте миску на водяну баню. Нагрівайте, перемішуючи, поки об'єм не збільшиться в два рази.
торт
3. Зніміть суміш з пара, ще раз перемішайте і повільно введіть борошно. Замісити тісто. Розділіть його на потрібну кількість частин. Увімкніть духовку для розігріву.
торт
4. Візьміть частину тіста і розкачати з неї корж. Випікайте корж в духовці при температурі 200 градусів до золотистого. Так само поступите з іншими коржами.
торт
5. Візьміть миску, розбийте в неї яйця і збийте з цукровим піском, додайте борошно і знову добре перемішайте. Влийте холодне молоко і нагрівайте на повільному вогні, постійно помішуючи. Додайте вершкове масло і кип'ятіть, поки крем не загусне. Прохолодний.
торт
6. Коли крем охолоне, додайте вершкове масло і перемішайте міксером. Перемажьте коржі кремом. Зберіть торт і залиште просочуватися на пару годин. Торт"Бджілка" готовий. Смачного.

Схожі рецепти