Торт «Бджілка»

Торт «Бджілка»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Якщо до вас ідуть гості або ви просто вирішили побалувати сім'ю дивовижним десертом, не потрібно переживати. Приготуйте торт "; Бджілка ";. Для цього вам буде потрібно трохи продуктів і гарний настрій.

опис приготування:

подивіться, як приготувати торт "; Бджілка ";. Він має багате минуле. Він готувався ще нашими бабусями, тому буде дуже приємно згадати незабутній смак дитинства. Торт підійде до будь-якого випадку. Чи стане прекрасним десертом на святковому столі, гості будуть мріяти про добавку і заради цього розсипатися в хвалебних одах господині. Вашим близьким він не просто сподобається, вони в нього закохаються і будуть просити печена вона часто, даючи взамін будь-які обіцянки.

  • маргарин— 125 грам
  • цукор— 2 склянки(Для тіста — 1 склянка, для крему — 1 склянка.)
  • яйця курячі— 6 штук(Для тіста — 3 шт., для крему — 3 шт.)
  • мед— 3 Ст. ложки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • борошно— 4 склянки(Для тіста — 4 склянки, для крему — 2 ст. ложки.)
  • сіль— 1 щіпка
  • молоко— 2 склянки
  • Вершкове масло— 250 грам
Торт 1. Перед тим як приготувати торт "; Бджілка ";, візьміть глибоку миску, розітріть маргарин з цукровим піском. Вбийте яйця і ретельно збийте за допомогою міксера. Погасіть харчову соду в оцті і додайте в суміш.

Торт 2. Покладіть в тісто мед і знову перемішайте. Поставте миску на водяну баню. нагрівайте, перемішуючи, поки об'єм не збільшиться в два рази.

Торт 3. Зніміть суміш з пара, ще раз перемішайте і повільно введіть борошно. замісити тісто. Розділіть його на потрібну кількість частин. Увімкніть духовку для розігріву.

Торт 4. Візьміть частину тіста і розкачати з неї корж. Випікайте корж в духовці при температурі 200 градусів до золотистого. Так само поступите з іншими коржами.

Торт 5. Візьміть миску, розбийте в неї яйця і збийте з цукровим піском, додайте борошно і знову добре перемішайте. Влийте холодне молоко і нагрівайте на повільному вогні, постійно помішуючи. Додайте вершкове масло і кип'ятіть, поки крем не загусне. прохолодний.

Торт 6. Коли крем охолоне, додайте вершкове масло і перемішайте міксером. Перемажьте коржі кремом. Зберіть торт і залиште просочуватися на пару годин. Торт "; Бджілка" готовий. Смачного.

Схожі рецепти

Торт «Бджілка Майя»

Торт «Бджілка Майя»

До вашої уваги — майстер клас, як зробити торт "; Бджілка Майя" в домашніх умовах! По суті, якщо проявити трохи терпіння і фантазії, у вас все вийде без проблем! Смачно і дуже красиво! опис приготування: Рецепт приготування торта "; Бджілка Майя" вам точно сподобається, адже хто ж не любить бу...

читати далі
Медовик «Бджілка»

Медовик «Бджілка»

Більшість пам'ятають смак медовика, а якщо до нього додати ще й оригінальне оформлення, то такий десерт стане головною родзинкою святкового столу. Дізнайтеся і ви, як приготувати медовик "; Бджілка ";. опис приготування: Смачний і традиційний рецепт тортика для всієї родини. Існує кілька варіа...

читати далі
Салат «Бджілка»

Салат «Бджілка»

Дуже смачний салат, який прикрасить будь-який святковий стіл, а його вид порадує як дітей, так і дорослих. опис приготування: Цибуля маринуємо у воді з оцтом близько 20 хвилин. Салат викладаємо шарами в такому порядку — картопля, курка, цибуля, білки, сир, жовтки. Всі верстви крім останнього з...

читати далі
Пиріг з чорниці

Пиріг з чорниці

Привіт всім любителям солодкого! Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати пиріг з чорниці. Готується він досить просто, однак результат зуміє вас приємно здивувати. приступимо опис приготування: Такий пиріг є класичним. Він точно порадує членів вашої родини. Пиріг з чорницею пр...

читати далі
Суміш для імунітету

Суміш для імунітету

Це легкий і корисний рецепт суміші для імунітету, яка повинна бути в кожному домі. Кращого і більш смачних ліків годі й шукати. Підберіть фрукти і ягоди на ваш смак і будете здоровими цілий рік! опис приготування: Про здоров'я дбати потрібно завжди, і в цьому легко може допомогти суміш для іму...

читати далі