Рецепт Торт «Бджілка» фото

Торт «Бджілка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Якщо до вас ідуть гості або ви просто вирішили побалувати сім'ю дивовижним десертом, не потрібно переживати. Приготуйте торт "бджілка" . Для цього вам буде потрібно трохи продуктів і гарний настрій.

Подивіться, як приготувати торт "бджілка" . Він має багате минуле. Він готувався ще нашими бабусями, тому буде дуже приємно згадати незабутній смак дитинства. Торт підійде до будь-якого випадку. Чи стане прекрасним десертом на святковому столі, гості будуть мріяти про добавку і заради цього розсипатися в хвалебних одах господині. Вашим близьким він не просто сподобається, вони в нього закохаються і будуть просити печена вона часто, даючи взамін будь-які обіцянки.

  • Маргарин - 125 грам
  • Цукор - 2 склянки (для тіста - 1 склянка, для крему - 1 склянка.)
  • Яйця курячі - 6 штук (для тіста - 3 шт., для крему - 3 шт.)
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4 склянки (для тіста - 4 склянки, для крему - 2 ст. Ложки.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершкове масло - 250 грам
торт
1. Перед тим як приготувати торт "бджілка", візьміть глибоку миску, розітріть маргарин з цукровим піском. Вбийте яйця і ретельно збийте за допомогою міксера. Погасіть харчову соду в оцті і додайте в суміш.
торт
2. Покладіть в тісто мед і знову перемішайте. Поставте миску на водяну баню. Нагрівайте, перемішуючи, поки об'єм не збільшиться в два рази.
торт
3. Зніміть суміш з пара, ще раз перемішайте і повільно введіть борошно. Замісити тісто. Розділіть його на потрібну кількість частин. Увімкніть духовку для розігріву.
торт
4. Візьміть частину тіста і розкачати з неї корж. Випікайте корж в духовці при температурі 200 градусів до золотистого. Так само поступите з іншими коржами.
торт
5. Візьміть миску, розбийте в неї яйця і збийте з цукровим піском, додайте борошно і знову добре перемішайте. Влийте холодне молоко і нагрівайте на повільному вогні, постійно помішуючи. Додайте вершкове масло і кип'ятіть, поки крем не загусне. Прохолодний.
торт
6. Коли крем охолоне, додайте вершкове масло і перемішайте міксером. Перемажьте коржі кремом. Зберіть торт і залиште просочуватися на пару годин. Торт "бджілка" готовий. Смачного.

Схожі рецепти