Торт «арт»
(покроковий рецепт з фото)
Кулінарія - це справжнє мистецтво! Ось і в даному рецепті присутній якийсь елемент творчості, адже торт з назвою "арт", за замовчуванням, зобов'язаний дивувати своїм зовнішнім виглядом і смаковими якостями
До вашої уваги дуже простий рецепт приготування торта "арт" . Креативний і в той же час легкий в приготуванні торт, здивує гостей своїм зовнішнім виглядом. Тістечко меренга з горішками фундук, надає торту "арт" особливу пікантність і незвичність. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Білки яєчні - 3 штуки
- Funduk - За смаком
- Ківі - 1 штука
- Желе для тортів - За смаком (по бажанню)
Збийте яйця зі склянкою цукру і борошном. Ретельно перемішайте, влийте тісто у форму і спечіть в духовці плоский корж.
Збийте білки з цукром. Помістіть суміш у целофановий пакет (кондитерський мішок) і видавіть на деко, застелений фольгою.
Фундук очищаємо від шкаралупи.
Кладемо по одному горішку в середину кожної білкової коржики.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці. Індикатором готовності - буде колір коржів, коли вони стануть світло-бежевими - готово!
Ківі очищаємо і ріжемо часточками, викладаємо на середину бісквіта "квіточкою" . Зверху поливаємо спеціальним желе для тортів.
Зверху викладаємо коржі з горішками. Торт готовий! перед вживанням, поставте ненадовго в холодильник. Смачного!