Рецепт Торт «арт» фото

Торт «арт»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Фрукти, Яйця, Ківі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Кулінарія - це справжнє мистецтво! Ось і в даному рецепті присутній якийсь елемент творчості, адже торт з назвою "арт", за замовчуванням, зобов'язаний дивувати своїм зовнішнім виглядом і смаковими якостями

До вашої уваги дуже простий рецепт приготування торта "арт" . Креативний і в той же час легкий в приготуванні торт, здивує гостей своїм зовнішнім виглядом. Тістечко меренга з горішками фундук, надає торту "арт" особливу пікантність і незвичність. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Білки яєчні - 3 штуки
  • Funduk - За смаком
  • Ківі - 1 штука
  • Желе для тортів - За смаком (по бажанню)
торт
Збийте яйця зі склянкою цукру і борошном. Ретельно перемішайте, влийте тісто у форму і спечіть в духовці плоский корж.
торт
Збийте білки з цукром. Помістіть суміш у целофановий пакет (кондитерський мішок) і видавіть на деко, застелений фольгою.
торт
Фундук очищаємо від шкаралупи.
торт
Кладемо по одному горішку в середину кожної білкової коржики.
торт
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці. Індикатором готовності - буде колір коржів, коли вони стануть світло-бежевими - готово!
торт
Ківі очищаємо і ріжемо часточками, викладаємо на середину бісквіта "квіточкою" . Зверху поливаємо спеціальним желе для тортів.
торт
Зверху викладаємо коржі з горішками. Торт готовий! перед вживанням, поставте ненадовго в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти