Томатний суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Томатний суп з індичкою - суп на основі ніжного дієтичного індичого м'яса з томатами або томатним соком. Дуже популярний такий суп в американській культурі.
Для того, щоб приготувати смачний томатний суп з індичкою, свіжі помідори розрізати навпіл і натріть на крупній тертці. Шкірку сміливо викидайте. З'єднайте свіжі терті помідори з помідорами у власному соку. Селера, цибуля і часник наріжте дрібними шматочками. Філе індички наріжте дрібними кубиками приблизно в 1 сантиметр. Змастіть маслом дно сотейника, в якому збираєтеся варити суп. Спочатку обсмажте індичку, потім до неї додайте овочі і продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи. Додайте томати і воду, потім - сіль. Варіть суп ще 10 хвилин. Вдалого приготування!
- Вода - 1 Склянка
- Філе індички - 400 грам
- Томати у власному соку - 200 грам
- Помідори - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 3 скибочки
- Часник - 1-2 зубчиків
Помідори натріть на крупній тертці, шкірку викиньте. Свіжі терті помідори змішайте з помідорами у власному соку.
Селера наріжте дуже дрібними шматочками за допомогою гострого ножа.
Цибулю і часник очистіть, а потім дрібно наріжте.
Філе індички наріжте невеликими кубиками.
Дно сотейника, в якому будете варити суп, змастіть рослинною олією. Індичку в ньому обсмажують протягом декількох хвилин, постійно помішуючи.
Додайте цибулю, селера і часник. Через пару хвилин додайте томати та воду, приправити сіллю. Варіть суп на вогні ще 10 хвилин. Готово!