Суп з чорної сочевиці з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні на обід - класне ситне перша страва. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати суп з чорної сочевиці з індичкою. Ароматний, наваристий, шалено смачний супчик сподобається вам відразу ж.
Відмінний варіант простого і оригінального супу. Таке блюдо виходить наваристим, смачним, ароматним і дуже корисним. Рекомендую кожній господині випробувати його будинку. Сподобається всім членам сім'ї.
- Базилік сухий - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Індиче крило - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець солодкий, стебло селери, лавровий лист - по 1 Штука
- Картопля - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 1800 мілілітрів
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Сухий розмарин - 0, 5 чайних ложки
- Чорна сочевиця - 100 грам
Готуємо основні інгредієнти. З плеча індички зрізаємо м'ясо, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Цибуля, перець і стебло селери необхідно дрібно нарізати.
Моркву і картоплю очищаємо і також нарізаємо для супу.
В мультиварці включаємо режим "жарка", обсмажуємо м'ясо індички на рослинному маслі протягом 15 хвилин, потім додаємо цибулю і селеру.
Слідом відправляємо морква, смажимо все 4-5 хвилин, перемішуючи.
Сочевицю промиваємо під водою, додаємо в мультиварку. Туди ж відправляємо солодкий перець, томатний сік, нарізану картоплю.
Заливаємо все гарячою водою, додаємо спеції і сіль, перемішуємо. Виставляємо температуру 90 градусів і готуємо суп 1 час.
Суп з чорної сочевиці з індичкою готовий, смачного!