Гречаний суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається найкориснішим. Воно відмінно підходить для приготування нежирних, дієтичних супів. Сьогодні у нас такий суп з гречаною крупою. Готуємо смачний, ситний суп для дорослих і дітей.
Готується гречаний суп з індичкою дуже просто. Для бульйону підійде будь-яка частина тушки цієї птиці. У мене було плече. Якщо готовий бульйон буде недостатньо прозорим, то його потрібно процідити. Гречану крупу слід перебрати і добре помити. При наявності готового бульйону, на приготування супу потрібно 35-40 хвилин.
- Індичка - 350 грам
- Гречана крупа - 3 Ст. Ложки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Сіль - За смаком
- Кріп - 10 грам
Підготуйте всі інгредієнти для приготування супу.
Індичку помийте і викладіть в каструлю. Залийте свіжою водою. Поставте на плиту і доведіть до кипіння, зніміть піну. Зробіть вогонь самим мінімальним і варіть індичку до м'якості.
Якщо є необхідність, штам бульйону. Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в каструлю з бульйоном і починайте варити суп.
Моркву і цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією. Припустіть овочі на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин.
Після додайте цибулю і моркву в каструлю.
Через 20 хвилин приготування супу, викладіть в каструлю гречану крупу, яку попередньо ретельно помийте і якщо потрібно переберіть.
Суп посоліть і варіть до готовності всіх інгредієнтів.
У готовий суп додайте нарізаний кріп або петрушку. А також викладіть м'ясо індички без шкіри і кісток.
Гречаний суп з індичкою готовий. Подавайте на перше в обід. Смачного!